Με επιτυχία η συναυλία της Φιλαρμονικής του Δήμου Ηρακλείου

Ημερομηνία:

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 15 Σεπτεμβρίου η συναυλία της Φιλαρμονικής του Δήμου Ηρακλείου στο κηποθέατρο «Νίκος Καζαντζάκης». Η Φιλαρμονική, υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού Λεωνίδα Τζωρτζάκη ερμήνευσε έργα και τραγούδια των: Μ. Χατζιδάκι, Μ. Θεοδωράκη και Γ. Μαρκόπουλου, με την σύμπραξη των τραγουδιστών Γιάννη Κασσωτάκη και Άννας Φραντζέσκας Ζανδέ καθώς και συνόλου λαϊκής ορχήστρας. Το αποτέλεσμα ενθουσίασε το κοινό που χειροκρότησε θερμά τους συντελεστές της συναυλίας.
Ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός στον σύντομο χαιρετισμό του πριν τη συναυλία τόνισε μεταξύ άλλων: «Η Φιλαρμονική του Δήμου Ηρακλείου έχει αποτελέσει σταθερή μουσική παρέα για πολλές γενιές Ηρακλειωτών. Συνοδεύει τις γιορτές και τις εκδηλώσεις μας, τα καλοκαίρια μας, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι των αναμνήσεών μας, είναι εντέλει ένας πολύ σημαντικός θεσμός για το Ηράκλειο. Μπορούμε με βεβαιότητα να πούμε ότι είναι και μια από τις καλύτερες φιλαρμονικές στην χώρα. Το πιο θετικό είναι ότι διαρκώς εξελίσσεται και πιστεύω ότι θα δώσει ακόμα καλύτερα δείγματα της ποιότητάς της στο μέλλον.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους αρχιμουσικούς Λεωνίδα Τζωρτζάκη και Ντένη Σκανδαλάκη αλλά και όλους τους μουσικούς της Φιλαρμονικής για την πολυετή, άριστη συνεργασία μας, καθώς και τους αρμόδιους αντιδημάρχους που στήριξαν και στηρίζουν διαχρονικά αυτήν την προσπάθεια».
Παρευρέθηκαν επίσης η Αντιδήμαρχος Παιδείας Στέλα Καλογεράκη – Αρχοντάκη και η Γενικής Γραμματέας του Δήμου Ευγενία Στυλιανού.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

«Αυτισμός: Ακολουθώντας τα βήματα στη διαδρομή του...

Ενδιαφέρουσα ημερίδα την Τετάρτη 13 Μαΐου και ώρα 09:30...

Θρίλερ στο Ηράκλειο: «Ο μπαμπάς κλώτσησε τη...

Σε κρίσιμη φάση παραμένει η έρευνα για το αιματηρό...

«Αυτισμός: Ακολουθώντας τα βήματα στη διαδρομή του...

Ενδιαφέρουσα ημερίδα την Τετάρτη 13 Μαΐου και ώρα 09:30...

Θρίλερ στο Ηράκλειο: «Ο μπαμπάς κλώτσησε τη...

Σε κρίσιμη φάση παραμένει η έρευνα για το αιματηρό...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

«Αυτισμός: Ακολουθώντας τα βήματα στη διαδρομή του φάσματος»

Ενδιαφέρουσα ημερίδα την Τετάρτη 13 Μαΐου και ώρα 09:30...

Γιατί ο χανταϊός δεν είναι μια νέα Covid

Ξύπνησαν μνήμες κορωνοϊού, αλλά ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας είναι...

Κρήτη: Το εντυπωσιακό Aidablu στη Σούδα με 2.210 επιβάτες – «Βούλιαξε» η πόλη από τουρίστες

Στο λιμάνι της Σούδας κατέπλευσε το πρωί της Δευτέρας...

Χανταϊός: Πώς η κλιματική αλλαγή ευνοεί την εξάπλωση του ιού

Η αύξηση των λοιμώξεων στην Αργεντινή επαναφέρει στο προσκήνιο...