Έρχεται ακυκλοφόρητο άλμπουμ του Prince [Video]

Έρχεται ακυκλοφόρητο άλμπουμ του Prince

Πέντε χρόνια μετά τον πρόωρο θάνατο του Prince, οι θαυμαστές του θα ακούσουν σύντομα νέα μουσική του, καθώς προχθές κυκλοφόρησε το τραγούδι «Welcome 2 America» από το επερχόμενο, ακυκλοφόρητο, άλμπουμ με τον ίδιο τίτλο.

Το άλμπουμ ηχογραφήθηκε στο στούντιο του πρίγκιπα της ποπ, στην έπαυλή του, Paisley Park, το 2010, αλλά εγκαταλείφθηκε και τοποθετήθηκε στο διάσημο θησαυροφυλάκιο των ακυκλοφόρητων ηχογραφήσεών του.

Όμως, το ίδρυμα Prince που έχει επιδοθεί στην επανακυκλοφορία των σημαντικότερων επιτυχιών του τραγουδιστή και νέων εκδόσεων προηγούμενων συνεργασιών και διασκευών του, θα το δώσει στη δημοσιότητα το καλοκαίρι.

«Το αινιγματικό και προφητικό μανιφέστο άλμπουμ του Prince # Welcome2America θα κυκλοφορήσει στις 30 Ιουλίου 2021, από το The Prince Estate και τη @SonyLegacyRecs. Η Deluxe Edition περιλαμβάνει το ακυκλοφόρητο στούντιο άλμπουμ και μια πλήρη συναυλία του Prince το 2011 στο @TheForum σε Blu-ray» ανακοίνωσε το ίδρυμα.

Και προσθέτει ότι ο δίσκος «καταγράφει τις ανησυχίες, τις ελπίδες και τα οράματα του Prince για μια μεταβαλλόμενη κοινωνία, προφανώς προβάλλοντας μια εποχή πολιτικού διχασμού, παραπληροφόρησης και αναβίωσης του αγώνα για φυλετική δικαιοσύνη».

Το ίδρυμα παρέθεσε επίσης λόγια του Prince: «Ο κόσμος είναι γεμάτος παρανοήσεις. Το όραμα του Τζορτζ Όργουελ για το μέλλον είναι εδώ». «Πρέπει να μείνουμε ακλόνητοι στην πίστη στους δύσκολους καιρούς μπροστά».

Τα σχόλια είναι κλειστά.