Έρχεται το «1ο Ετήσιο Φεστιβάλ Βιβλίου»: Το καλοκαίρι στα Χανιά

Ημερομηνία:

Τη δημιουργία ετήσιου θεσμού «Φεστιβάλ Βιβλίου» στην πόλη των Χανίων, επισφράγισαν σε συνάντησή τους, ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, Νίκος Καλογερής, ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Γιάννης Γιαννακάκης.

Στη συνάντηση, στην οποία συμμετείχαν ως εκπρόσωποι της Οργανωτικής Επιτροπής ο Μανώλης Πιμπλής και η Κυριακή Μπεϊόγλου, αποφασίστηκε το «1ο Φεστιβάλ Βιβλίου Χανίων», διάρκειας πέντε ημερών, να πραγματοποιηθεί στο διάστημα 29 Ιουνίου έως 3 Ιουλίου 2022, με αφετηρία τον χώρο του Κέντρου Αρχιτεκτονικής Μεσογείου (Μεγάλο Αρσενάλι) και του Θεάτρου «Μίκης Θεοδωράκης», αλλά και σε άλλα σημεία της πόλης.

Το Φεστιβάλ, του οποίου διοργανωτές είναι ο Δήμος Χανίων και η Περιφέρεια Κρήτης, στοχεύει να έχει πανελλαδική εμβέλεια και διεθνή χαρακτήρα, προσελκύοντας στοχευμένους επισκέπτες, με προοπτική να αναδειχθεί το φιλαναγωνστικό ενδιαφέρον των Χανίων στο ευρύ κοινό.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Χανιά: Το Πολυτεχνείο Κρήτης συμμετέχει στο ευρωπαϊκό...

Το συγκεκριμένο ερευνητικό έργο αφορά σε στρατηγική σύμπραξη 28...

Άδειασε η Κρήτη από … μετανάστες! 700...

Στην Κρήτη και συγκεκριμένα στην Αγυιά βρίσκονται περίπου 30...

Χανιά: Το Πολυτεχνείο Κρήτης συμμετέχει στο ευρωπαϊκό...

Το συγκεκριμένο ερευνητικό έργο αφορά σε στρατηγική σύμπραξη 28...

Άδειασε η Κρήτη από … μετανάστες! 700...

Στην Κρήτη και συγκεκριμένα στην Αγυιά βρίσκονται περίπου 30...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Με την πράσινη σημαία των οικολογικών σχολείων βραβεύθηκε το 2ο Γυμνάσιο Ηρακλείου

Πρόκειται για μια διεθνή πιστοποίηση που αναγνωρίζει τη συστηματική...

ΑΑΔΕ: Άνοιξε εκ νέου το σύστημα ΕΑΕ 2025 για διορθώσεις και υποβολή δικαιολογητικών

Το σύστημα θα παραμείνει ανοικτό έως και την Τετάρτη...