Έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για 15 μυστηριώδεις θανάτους παιδιών

Ημερομηνία:

Ένα απίστευτο θρίλερ με 15 θανάτους παιδιών ερευνά η Ελληνική Αστυνομία και η Δικαιοσύνη, συγκεντρώνοντας τις απαραίτητες πληροφορίες για την υπόθεση.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση λαμβάνουν το τελευταίο χρονικό διάστημα καταθέσεις γιατρών, ιδιωτών και συγγενών των νεκρών παιδιών και άλλων, προκειμένου να φωτιστούν πτυχές της συγκεκριμένης υπόθεσης.

Παράλληλα, έρευνα για το περιστατικό έγινε και από επιτροπή του υπουργείου Υγείας, η οποία ωστόσο σταμάτησε στις αρχές του 2023.

Ο ψεύτικος «Μεσσίας»

Όπως ανέφερε ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «ΤΑ ΝΕΑ» και «ΤΟ ΒΗΜΑ» Βασίλης Λαμπρόπουλος, η αρχή που ξεκίνησε την έρευνα της υπόθεσης ήταν μια έγγραφη αναφορά που έστειλαν το 2021 σε συλλόγους καρδιοπαθών, οι γονείς 15 παιδιών που χειρουργήθηκαν από συγκεκριμένο γιατρό και τα οποία έχασαν τη ζωή τους από πλημμελείς ενέργειές του, όπως αναφέρουν.

Οι γονείς υπογραμμίζουν ότι ο επικεφαλής διευθυντής της κλινικής είναι ένας ψεύτικος «Μεσσίας».

Όπως σημειώνουν, στα περίπου 70 χειρουργεία που πραγματοποιήθηκαν τον τελευταίο χρόνο στη συγκεκριμένη κλινική, το 20% των παιδιών έχασαν τη ζωή τους και πολλά ακόμα δεν ανέκτησαν τις αισθήσεις τους ποτέ μετά την εγχείρησή τους.

«Δεκαπέντε παιδιά που μας κάνουν να μην μπορούμε να κοιμηθούμε τα βράδια, να μην μπορούμε να αναπνεύσουμε» προσθέτουν και αναφέρουν ότι ο γιατρός έριχνε συνεχώς αλλού τις ευθύνες για ότι συνέβη.

Οι καρδιοχειρουργοί επισημαίνουν ότι το ποσοστό θνητότητας σε αυτές τις περιπτώσεις είναι 2-4% και σε καμία περίπτωση στο 20% που φτάνει στις επεμβάσεις του συγκεκριμένου γιατρού.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

«Δυο Μαύρα Πουκάμισα»: Η κόρη γνωστού δημοσιογράφου...

Από τις σελίδες του βιβλίου στην οθόνη, με την...

Οι δύο λέξεις που κάθε παιδί χρειάζεται...

Μην «τσιγκουνεύεστε» το «σ’ αγαπώ» στα παιδιά σας –...

«Δυο Μαύρα Πουκάμισα»: Η κόρη γνωστού δημοσιογράφου...

Από τις σελίδες του βιβλίου στην οθόνη, με την...

Οι δύο λέξεις που κάθε παιδί χρειάζεται...

Μην «τσιγκουνεύεστε» το «σ’ αγαπώ» στα παιδιά σας –...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

ΠΑΓΝΗ:Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η λήψη οργάνων από 69χρονη δότρια

Μια σημαντική πράξη ανθρωπιάς και αλληλεγγύης πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστημιακό...

Πέθανε η Μαργαρίτα Παπανδρέου – Η σύζυγος του Ανδρέα, σε έναν πολυτάραχο γάμο, γεμάτο ιστορία

Η πρώην σύζυγος του Ανδρέα Παπανδέρου, Μαργαρίτα Έφυγε από τη...

ΔΗΠΕΘΕ Κρήτης : Δημιουργικά Εργαστήρια για όλες τις ηλικίες

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ «ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» ΕΝΑΡΞΗ ΠΑΙΔΙΚΩΝ-ΝΕΑΝΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ...