Εργασίες ανακατασκευής ασφαλτοτάπητα στον ισόπεδο κόμβο Γουβών επί της παλαιάς εθνικής οδού Ηρακλείου – Αγ. Νικολάου

Εργασίες ανακατασκευής ασφαλτοτάπητα στον ισόπεδο κόμβο Γουβών επί της παλαιάς εθνικής οδού Ηρακλείου – Αγ. Νικολάου

Στα πλαίσια εκτέλεσης του έργου «Βελτίωση επιπέδου οδικής ασφάλειας σε θέσεις Μ.Ο.Α. (Μειωμένης Οδικής Ασφάλειας) στους οδικούς άξονες: 1) Ηράκλειο – Μοίρες – Αγία Γαλήνη, 2) Ηράκλειο – Γούβες – Χερσόνησος – Μάλια (Π.Ε.Ο), 3) Χανιά – Ρέθυμνο (Π.Ε.Ο.)» πρόκειται να εκτελεστούν εργασίες ανακατασκευής ασφαλτοτάπητα στον ισόπεδο κόμβο Γουβών επί της παλαιάς εθνικής οδού Ηρακλείου – Αγ. Νικολάου (ΠΕΟ 90).

Συγκεκριμένα από σήμερα Δευτέρα 31.07.2023 μέχρι και την Τετάρτη 02.08.2023 θα ισχύσουν οι παρακάτω ρυθμίσεις:

η κίνηση των οχημάτων από Ηράκλειο προς Χερσόνησο επί της ΠΕΟ 90, από το σημείο συμβολής της με την οδό Προφήτη Ηλία, θα μονοδρομηθεί με κίνηση μόνο προς Χερσόνησο από το νότιο ρεύμα (Χερσόνησος – Ηράκλειο), μέχρι το σημείο συμβολής της ΠΕΟ 90 με την επαρχιακή οδό Κόξαρης – Γουβών. Μετά το σημείο αυτό η κίνηση θα διεξάγετε κανονικά και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας.

η κίνηση των οχημάτων από Ηράκλειο προς την οδό Λέων Γεωργιάδη (κατεύθυνση Άνω Γούβες) θα διεξάγεται κανονικά.

η κίνηση των οχημάτων από την οδό Λέων Γεωργιάδη προς κόμβο Γουβών και ΠΕΟ θα επιτρέπεται μόνο με κατεύθυνση προς Χερσόνησο.

η κίνηση των οχημάτων προς παραλία Γουβών δεν θα επιτρέπεται.

η κίνηση των οχημάτων από Χερσόνησο προς Ηράκλειο θα διεξάγεται καθ΄ όλη τη διάρκεια των εργασιών από την οδό Ν. Καζαντζάκη (μέσα από τις Κάτω Γούβες) η οποία θα είναι μονόδρομος.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να τηρούν την εγκεκριμένη από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ηρακλείου εργοταξιακή σήμανση.

Τα σχόλια είναι κλειστά.