Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο:Ακόμη ένας νεκρός σε εργατικό ατύχημα στο Ρέθυμνο

Ημερομηνία:

ΑΚΟΜΗ ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ ΣΕ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ

Ακόμα ένα εργατικό ατύχημα συνέβη σε εργολαβία στην περιοχή του Γάλλου, με θύμα έναν εργάτη πατέρα μικρών παιδιών. Έπειτα από επαφές του Κέντρου μας με το αρμόδιο τμήμα της Επιθεώρησης Εργασίας το οποίο ήρθε για αυτοψία στο χώρο του ατυχήματος, πληροφορηθήκαμε ότι ο άτυχος συνάδελφος δεν ήταν κάτοχος της απαραίτητης άδειας χειριστή που χρειάζεται το μηχάνημα έργου του μικρού εκσκαφέα.

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ρεθύμνου για μία ακόμη φορά, δηλώνει ότι η Νομοθεσία στα θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας στην Εργασία θα πρέπει να τηρείται απαρέγκλιτα, να λαμβάνονται όλα τα αναγκαία μέτρα προστασίας και να ενισχυθεί επιτέλους το Σ.ΕΠ.Ε. , προκειμένου να υπάρχουν ασφαλείς συνθήκες εργασίας για όλους τους συναδέλφους.

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ρεθύμνου εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου συναδέλφου και προσβλέπει στην άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης και στην απόδοση ευθυνών, εκφράζοντας παράλληλα την επιτακτική ανάγκη να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα ώστε να σταματήσουν να συμβαίνουν τέτοια τραγικά γεγονότα.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Η Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης τίμησε τη μνήμη...

Η Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου τίμησε και φέτος...

Ο Νίκος Ξυλούρης «επιστρέφει»… στον τόπο που...

Η παράσταση “Ο Αρχάγγελος της Κρήτης” την Τρίτη 14...

Η Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης τίμησε τη μνήμη...

Η Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου τίμησε και φέτος...

Ο Νίκος Ξυλούρης «επιστρέφει»… στον τόπο που...

Η παράσταση “Ο Αρχάγγελος της Κρήτης” την Τρίτη 14...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Αύξηση των ανθρώπων με σακχαρώδη διαβήτη στην Ελλάδα

Από 1,06 σε 1,29 εκατ. οι καταγεγραμμένοι ασθενείς. Σημαντική αύξηση...

Τι αλλάζει για τους ιδιοκτήτες ακινήτων με το ΜΙΔΑ: Διορθώσεις στο Ε9 χωρίς πρόστιμα, το 2027 οι ρυθμίσεις στον ΕΝΦΙΑ

Μεταβατική περίοδος για διορθώσεις πριν την επιβολή προστίμων. Αντίστροφη μέτρηση...