Ερωτικό το κίνητρο πίσω από τον εμπρησμό του Ι.Χ στη Μεσαρά; – Ελεύθεροι οι δύο με περιοριστικούς όρους

Ημερομηνία:

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν νωρίτερα σήμερα Παρασκευή 29/9, μετά τις απολογίες τους στην ανακρίτρια Ηρακλείου, οι δύο άνδρες που συνελήφθησαν προ ημερών καθώς φέρονται να εμπλέκονται σε υπόθεση εμπρησμού αγροτικού αυτοκινήτου, στις Μοίρες Ηρακλείου.

Αν και τα κίνητρα δεν έγιναν απολύτως σαφή ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται ότι υπήρξαν αναφορές περί ερωτικής αντιζηλίας.

Ο 38χρονος φυσικός αυτουργός του εμπρησμού φέρεται να υποστήριξε, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι ο 39χρονος τον προσέγγισε και του ζήτησε να βάλει φωτιά στο αυτοκίνητο του παθόντος με αντίτιμο 500 ευρώ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 38χρονος φέρεται να ισχυρίστηκε ότι έκανε ό,τι έκανε, καθώς έχει ανάγκη τα χρήματα επειδή είναι εξαρτημένος από την κοκαΐνη.

Όσον αφορά στον 39χρονο, εμφανίστηκε μετανιωμένος ενώπιον των Αρχών ζητώντας συγγνώμη για την πράξη του. Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, ο 39χρονος ισχυρίστηκε ότι δεν γνωρίζει τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου, ωστόσο, φέρεται να αιτιολόγησε την πράξη του εξαιτίας μιας κοπέλας η οποία είχε συσχετιστεί τόσο με τον ίδιο όσο και τον παθόντα.

Σημειώνεται ότι ο παθών φέρεται να ισχυρίστηκε ότι δεν γνωρίζει κανέναν από τους δύο κατηγορούμενους. Εξάλλου, υποστήριξε ότι ουδέποτε είχε δεχτεί απειλές από κάποιον, ενώ είπε ακόμη ότι δεν έχει διαφορές με κανέναν.

Τελικά, ο 39χρονος αφέθηκε ελεύθερος με τους εξής περιοριστικούς όρους: Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, δυο φορές εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του και καταβολή χρηματικής εγγύησης 1.500 ευρώ.

Στον 38χρονο επίσης απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα, ενώ κι αυτός θα πρέπει να εμφανίζεται δυο φορές στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του neakriti.gr, οι Αρχές συνεχίζουν τη διερεύνηση των συνθηκών κάτω από τις οποίες έλαβε χώρα το επίμαχο συμβάν.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Μια πτήση ανά 1-2 λεπτά: 400 αεροπλάνα...

Κορυφώνεται η κίνηση του καλοκαιριού – Η κίνηση καταγράφει...

Θανατηφόρο τροχαίο στις Γούρνες: Νεκρός 25χρονος συνεπιβάτης...

Τραγική κατάληξη είχε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στις Γούρνες,...

Μια πτήση ανά 1-2 λεπτά: 400 αεροπλάνα...

Κορυφώνεται η κίνηση του καλοκαιριού – Η κίνηση καταγράφει...

Θανατηφόρο τροχαίο στις Γούρνες: Νεκρός 25χρονος συνεπιβάτης...

Τραγική κατάληξη είχε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στις Γούρνες,...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Έκτακτο επίδομα 150 ευρώ ανά παιδί: Ποιοι θα πληρωθούν έως τα τέλη Αυγούστου

Τι ισχύει για τα παιδιά που γεννήθηκαν το 2025. Συμπληρωματική...

Μια πτήση ανά 1-2 λεπτά: 400 αεροπλάνα σε 24 ώρες στο αεροδρόμιο Ηρακλείου

Κορυφώνεται η κίνηση του καλοκαιριού – Η κίνηση καταγράφει...

Μέτρα για τους συνταξιούχους: Ανοιχτό το ενδεχόμενο νέων παρεμβάσεων στη ΔΕΘ – Αυξάνεται το επίδομα Νοεμβρίου

Το ενδεχόμενο νέων παρεμβάσεων για τους συνταξιούχους άφησε ανοιχτό ο εκπρόσωπος...