ΕΣΗΕΑ: Επίδειξη σκληρότητας από τις τράπεζες στους εργαζόμενους του ΔΟΛ

Ημερομηνία:

Tην ανάλγητη ενέργεια των Τραπεζών να προσφύγουν δικαστικά ζητώντας από τη Δικαιοσύνη να μην καταβάλουν οι εκκαθαριστές τη νόμιμη αποζημίωση στους απολυμένους του ΔΟΛ, καταγγέλλουν τα ΔΣ των ΕΣΗΕΑ, ΕΠΗΕΑ και ΕΣΠΗΤ. Οι διοικήσεις των Τραπεζών συνεχίζουν να κάνουν επίδειξη της σκληρότητας και της αντεργατικότητάς τους έναντι των εργαζομένων.

Αλήθεια, ποια θα ήταν η αξία κατά την εκποίηση των περιουσιακών στοιχείων του ΔΟΛ, εάν οι εργαζόμενοι, καταβάλλοντας τεράστιο προσωπικό κόστος καθώς εργάζονταν για μήνες απλήρωτοι, δεν παρέμεναν στις επάλξεις; Επέτρεψαν έτσι τη συνέχιση της κυκλοφορίας των φύλλων και απέτρεψαν την απαξίωση του ιστορικού Συγκροτήματος.

Οι εργαζόμενοι παρέμειναν όρθιοι μέχρι την τελευταία στιγμή και από τη στάση τους έχουν επωφεληθεί και οι Τράπεζες. Είναι, επομένως, απαράδεκτη, αχαρακτήριστη και αντεργατική η στάση τους. Οι αποζημιώσεις όλων των εργαζομένων είναι αδιαπραγμάτευτες.

Οι τρεις Ενώσεις αναφέρουν ότι είναι αυτονόητο ότι θα παρέμβουν με κάθε νόμιμο τρόπο για την προάσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων.

Πηγή: zoornalistas.com

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Κατάρρευση των γεννήσεων στην Ελλάδα: Μείωση 44%...

Σημαντικές είναι οι αλλαγές που επήλθαν τις δύο τελευταίες...

Ελαιόλαδο: Προοπτικές της αγοράς τη νέα σεζόν...

Η εικόνα της ευρωπαϊκής αγοράς και οι προκλήσεις για...

Κατάρρευση των γεννήσεων στην Ελλάδα: Μείωση 44%...

Σημαντικές είναι οι αλλαγές που επήλθαν τις δύο τελευταίες...

Ελαιόλαδο: Προοπτικές της αγοράς τη νέα σεζόν...

Η εικόνα της ευρωπαϊκής αγοράς και οι προκλήσεις για...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Δήμος Πλατανιά:«2ο Μουσικοχορευτικό Αντάμωμα Παραδοσιακών Συλλόγων από όλη την Ελλάδα

«2ο Μουσικοχορευτικό Αντάμωμα Παραδοσιακών Συλλόγων από όλη την Ελλάδα...

Ηράκλειο: Απολογείται η 42χρονη που κατηγορείται για βασανιστήρια με μπαλτά

Στην ανακρίτρια Ηρακλείου απολογείται σήμερα (13/7) η 42χρονη Ρουμάνα,...

Ηράκλειο:Σύλληψη δύο ατόμων με όπλα και υπόθαλψη εγκληματία

Συνελήφθησαν -2- ημεδαποί για τα κατά περίπτωση αδικήματα της...