ΕΣΗΕΑ: Επίδειξη σκληρότητας από τις τράπεζες στους εργαζόμενους του ΔΟΛ

Ημερομηνία:

Tην ανάλγητη ενέργεια των Τραπεζών να προσφύγουν δικαστικά ζητώντας από τη Δικαιοσύνη να μην καταβάλουν οι εκκαθαριστές τη νόμιμη αποζημίωση στους απολυμένους του ΔΟΛ, καταγγέλλουν τα ΔΣ των ΕΣΗΕΑ, ΕΠΗΕΑ και ΕΣΠΗΤ. Οι διοικήσεις των Τραπεζών συνεχίζουν να κάνουν επίδειξη της σκληρότητας και της αντεργατικότητάς τους έναντι των εργαζομένων.

Αλήθεια, ποια θα ήταν η αξία κατά την εκποίηση των περιουσιακών στοιχείων του ΔΟΛ, εάν οι εργαζόμενοι, καταβάλλοντας τεράστιο προσωπικό κόστος καθώς εργάζονταν για μήνες απλήρωτοι, δεν παρέμεναν στις επάλξεις; Επέτρεψαν έτσι τη συνέχιση της κυκλοφορίας των φύλλων και απέτρεψαν την απαξίωση του ιστορικού Συγκροτήματος.

Οι εργαζόμενοι παρέμειναν όρθιοι μέχρι την τελευταία στιγμή και από τη στάση τους έχουν επωφεληθεί και οι Τράπεζες. Είναι, επομένως, απαράδεκτη, αχαρακτήριστη και αντεργατική η στάση τους. Οι αποζημιώσεις όλων των εργαζομένων είναι αδιαπραγμάτευτες.

Οι τρεις Ενώσεις αναφέρουν ότι είναι αυτονόητο ότι θα παρέμβουν με κάθε νόμιμο τρόπο για την προάσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων.

Πηγή: zoornalistas.com

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Eurovision 2026: Στον τελικό ο Akylas με...

Στον τελικό του Σαββάτου (16/05) θα διαγωνιστεί η Ελλάδα,...

Πρόγραμμα «Ανακαινίζω»: Επιδοτήσεις-μαμούθ έως 36.000 ευρώ για...

Με στόχο να επιστρέψουν στην αγορά χιλιάδες αδρανή ακίνητα,...

Eurovision 2026: Στον τελικό ο Akylas με...

Στον τελικό του Σαββάτου (16/05) θα διαγωνιστεί η Ελλάδα,...

Πρόγραμμα «Ανακαινίζω»: Επιδοτήσεις-μαμούθ έως 36.000 ευρώ για...

Με στόχο να επιστρέψουν στην αγορά χιλιάδες αδρανή ακίνητα,...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Εορτολόγιο 13 Μαΐου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Τετάρτη 13 Μαΐου, σύμφωνα με το εορτολόγιο του...

Κρήτη:Συνεχώς διογκούμενο το πρόβλημα της έλλειψης εργαζομένων στον τουρισμό

ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΚΙΝΗΤΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΧΑΜΗΛΟΙ ΜΙΣΘΟΙ...

Πρόγραμμα «Ανακαινίζω»: Επιδοτήσεις-μαμούθ έως 36.000 ευρώ για να «ανοίξουν» τα κλειστά σπίτια

Με στόχο να επιστρέψουν στην αγορά χιλιάδες αδρανή ακίνητα,...