Έστειλε με το πλοίο δέμα με 40.000 (!) ευρώ στην κόρη του αλλά «χάθηκε»

Τούς δηλώθηκε ότι η κάμερα στον επίμαχο χώρο δεν κατέγραφε

Έστειλε με το πλοίο δέμα με 40.000 (!) ευρώ στην κόρη του αλλά «χάθηκε»

Πού πήγε τελικά το δέμα με τις 40.000 ευρώ; Τόσα χρήματα υποστηρίζει ότι περιείχε το δέμα που επέλεξε να στείλει ακτοπλοϊκώς (!) στην κόρη του που ζει στο Ηράκλειο με τη δική της οικογένεια ο πατέρας της από την Αθήνα.

Για προφανείς λόγους, δεν αναφέρθηκε το περιεχόμενο του δέματος, όπως υποστηρίζεται. Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive, στο πλήρωμα του πλοίου της γραμμής από Πειραιά-Ηράκλειο δηλώθηκε ότι περιέχει φάρμακα που απαιτούν ψύξη και έτσι το δέμα με το ευαίσθητο περιεχόμενο μπήκε σε φυλασσόμενο χώρο στο ψυγείο.

Μαζί με το δέμα, ο άνθρωπος έβαλε στο πλοίο και ένα αυτοκίνητο, το οποίο θα παραλάμβανε το πρωί στο λιμάνι του Ηρακλείου φιλικό του πρόσωπο. Το ίδιο πρόσωπο θα παραλάμβανε με την αντίστοιχη φορτωτική (συγκεκριμένο αριθμό) και το δέμα με τα χρήματα για να το παραδώσει στην κόρη του φίλου του.

Καταγγέλλεται ότι όταν μετέβη στο χώρο των ψυγείων και ζήτησε να παραλάβει το δέμα βάσει του αριθμού της φορτωτικής, ο αρμόδιος υπάλληλος δήλωσε ότι το δέμα «χάθηκε». Έτσι απλά!

Τώρα ο πατέρας έχει προχωρήσει σε μήνυση, ενώ ήδη ο δικηγόρος του κ. Γιώργος Λιονάκης, ο οποίος χειρίζεται την υπόθεση ζητά να γίνουν συγκεκριμένες ενέργειες προκειμένου να αποκαλυφθεί τι απέγινε το δέμα και ποιο «χέρι» το πήρε.

«Δεν κατέγραφε η κάμερα ελλείψει καταγραφικού»

Αυτό που υποστηρίζεται είναι ότι για να παραληφθεί το εκάστοτε δέμα, τηρείται, θεωρητικά τουλάχιστον, μία συγκεκριμένη διαδικασία ταυτοποίησης. Τι ακριβώς συνέβη και πώς το επίμαχο δέμα έκανε φτερά, είναι πλέον υπό διερεύνηση.

Ο χώρος διαθέτει κάμερες ασφαλείας εντός και εκτός, που δύναται να έχουν καταγράψει τι πραγματικά συνέβη, ωστόσο, σύμφωνα με τον κ. Λιονάκη, τού έγινε γνωστό προφορικά ότι η κάμερα στο συγκεκριμένο χώρο δεν κατέγραφε ελλείψει καταγραφικού. Κάτι ωστόσο που ως εξήγηση δεν φαίνεται να καλύπτει τον ίδιο και τον εντολέα του, γι’ αυτό και ζητούν με σχετικό αίτημα να τους δοθούν κάποια άλλα στοιχεία σχετικά με τη βάρδια αλλά και αντίγραφα από το υλικό κάθε κάμερας που δείχνει πάσα πιθανή είσοδο και έξοδο από τον χώρο αυτόν, από τις 16.10 της επίμαχης ημέρας έως και τις 07.25 το πρωί της επόμενης. cretalive.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.