Εστίαση: Στα «κάγκελα» οι επαγγελματίες με τη Νέα Δημοκρατία – «Ντράπηκε και η ντροπή»

Ημερομηνία:

Δριμύ κατηγορώ στην κυβέρνηση Μητσοτάκη από πρωτοβουλία επαγγελματιών στην εστίαση που μιλούν για «αλαζονεία χωρίς φρένα» και «ανακοινώσεις με ψεύτικο περιεχόμενο».

Η πρωτοβουλία «Estiasigreece», μετά το μπρα ντε φερ Νέας Δημοκρατίας – ΣΥΡΙΖΑ για τον ΦΠΑ στον καφέ, εστιάζει στην απάντηση που έδωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός, στα λεγόμενα του Στέφανου Κασσελάκη.

«Πλήρη άγνοια γύρω απο το θέμα των συντελεστών ΦΠΑ στην εστίαση» καταλογίζουν στον εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας

Με τίτλο «ντράπηκε και η ντροπή» σημειώνουν πως ο «κ. Νίκος Ρωμανός, λογικά έχει πλήρη άγνοια γύρω απο το θέμα των συντελεστών ΦΠΑ στην εστίαση».

«Η προπαγάνδα έχει και τα όρια της»

Με τον κλάδο της εστίασης να βρίσκεται σε αναβρασμό η πρωτοβουλία εξαπολύει επίθεση στο κυβερνών κόμμα.

«Κύριε Ρωμανέ, το κόμμα σας σε δύο προεκλογικές περιόδους, το 2019 και το 2023 επένδυσε στην μείωση των συντελεστών ΦΠΑ εξαπατώντας την εστίαση», αναφέρουν αρχικά.

Και συνεχίζουν φανερά ενοχλημένοι: «Υποσχέθηκε ενιαίο ΦΠΑ 13% σε όλη την εστίαση και μείωση του στο 11% στο τέλος της τετραετίας.

Υποσχέθηκε μείωση φόρων και τους τελευταίους έξι μήνες έχετε αυξήσει δύο φορές τον ΦΠΑ στα σερβιριζόμενα αναψυκτικά και τα μη αλκοολούχα ροφήματα».

Κλείνουν λέγοντας: «Η προπαγάνδα έχει και τα όρια της, αλλά  εσείς τα ξεπεράσετε. Η αλαζονεία συνεχίζεται χωρίς φρένα!!!

Αγνοείτε επιδεικτικά την αγορά και βγάζετε ανακοινώσεις με ψεύτικο περιεχόμενο», ανεβάζοντας κατακόρυφα τους τόνους.

Η δήλωση Ρωμανού που προκάλεσε την οργή του «Estiasigreece»

Νωρίτερα ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας καταλόγιζε «ρεσιτάλ διαστρέβλωσης της αλήθειας από τον Κασσελάκη». Διατυμπάνιζε επίσης πως «η κυβέρνηση από την πρώτη στιγμή ανακοίνωσε ότι μονιμοποιεί τον μειωμένο ΦΠΑ 13% στον καφέ που πωλείται μέσω take away και delivery, προς όφελος των εργαζόμενων και των νέων».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Σοκάρει ο πατέρας της Μυρτώς: Η κόρη...

Νέα τροπή στην υπόθεση της Μυρτούς δίνει ο πατέρας...

Πρότυπα, Πειραματικά και Ωνάσεια Σχολεία: Οι ημερομηνίες...

Στο τέλος της επόμενης εβδομάδας θα γίνουν οι εισαγωγικές...

Σοκάρει ο πατέρας της Μυρτώς: Η κόρη...

Νέα τροπή στην υπόθεση της Μυρτούς δίνει ο πατέρας...

Πρότυπα, Πειραματικά και Ωνάσεια Σχολεία: Οι ημερομηνίες...

Στο τέλος της επόμενης εβδομάδας θα γίνουν οι εισαγωγικές...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ολοκληρώθηκε επιτυχώς η επιχείρηση διάσωσης της Γερμανίδας που εγκλωβίστηκε στο Αγιοφάραγγο

Η 46χρονη τραυματίστηκε στο πόδι και μεταφέρεται στο πλησιέστερο...

Ελληνικός Τουρισμός: Ανάμεσα στη γεωπολιτική αβεβαιότητα και τα θετικά μηνύματα η φετινή σεζόν

Ισχυρή αύξηση διεθνών αφίξεων στα περιφερειακά αεροδρόμια παρά τη...

Ηράκλειο:Με ένα ποίημα αποχαιρετά τη μητέρα του ο Αλέξης Καλοκαιρινός

Η κηδεία της θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη Βαρύ είναι...