Έτοιμος για τον τελικό με Πλατανιά ο Ηρόδοτος

Ημερομηνία:

Ένα από τα κρισιμότερα φετινά παιχνίδια δίνει το Σάββατο ο Ηρόδοτος, φιλοξενώντας στο κρητικό ντέρμπι τον φορμαρισμένο Πλατανιά.

Mετά την βαριά ήττα στο Βόλο, η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού θέλει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα, έχοντας και την στήριξη του κόσμου της.

Αναφορικά με το παιχνίδι στο Βόλο, πέρα από την ήττα άφησε και δύο σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα. Οι Πίντο και Αργκιλέσι αποχώρησαν τραυματίες στο ίδιο χρονικό σημείο και η ομάδα αποσυντονίστηκε ενώ αυτοί οι δύο δεν θα βρίσκονται στα πλάνα Λυρώνη ούτε το Σάββατο.

Αντίθετα επιστρέφουν ο Γκούφας, που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Νικαράγουας, ο Νύκταρης που εξέτισε την ποινή του και ο Μπαρέττας.

Ανακοίνωση εξέδωσε και το Σωματείο Φίλων Ηροδότου εις μνήμη Αντώνη Καργιωτάκη

«Παρά το ανεπιτυχές αποτέλεσμα και το βαρύ σκορ, που μας λυπεί και δεν ταιριάζει στην ιστορία και τη νοοτροπία της ομάδας μας, ευελπιστούμε στην αγωνιστική ανάκαμψη και την επίτευξη του στόχου της παραμονής, αρχής γενομένης από το παιχνίδι του Σαββάτου απέναντι στη ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων!». 

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Σουηδία – Ελλάδα 2-2: Εξαιρετική για 50...

Η Εθνική μας ήταν εξαιρετική για 50 λεπτά κόντρα...

Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης 92-85: Βασιλιάς της...

Θρύλος και πάσης Ευρώπης! Σε έναν μυθικό, έναν δραματικό...

Σουηδία – Ελλάδα 2-2: Εξαιρετική για 50...

Η Εθνική μας ήταν εξαιρετική για 50 λεπτά κόντρα...

Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης 92-85: Βασιλιάς της...

Θρύλος και πάσης Ευρώπης! Σε έναν μυθικό, έναν δραματικό...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related