Έβαλαν φωτιά στα αυτοκίνητα δημοτικού συμβούλου – Σε εξέλιξη οι έρευνες

Ημερομηνία:

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για την φωτιά που εκδηλώθηκε στα αυτοκίνητα του επικεφαλής δημοτικής παράταξης του δήμου Χερσονήσου και ερευνητή του ΙΤΕ, Μανώλη Διαμαντάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, όλα συνέβησαν το βράδυ της Κυριακής όταν φωτιά εκδηλώθηκε ταυτόχρονα και στα δύο οχήματα της οικογένειας του κ. Διαμαντάκη τα οποία ήταν παρκαρισμένα έξω από το σπίτι του στην περιοχή των Αρχανών.

Στο σημείο έσπευσε δύναμη της πυροσβεστικής που έσβησε τη φωτιά ενώ ξεκίνησαν οι έρευνες για τα αίτια.

Οι μέχρι στιγμής έρευνες δείχνουν πως πρόκειται για εμπρησμό καθώς κοντά στο σημείο βρέθηκε μπιτόνι με βενζίνη και στουπιά ωστόσο ακόμα δεν έχει εντοπιστεί κάποιος δράστης.

Αξιοπερίεργο είναι και το γεγονός πως πριν λίγους μήνες έξω από το σπίτι του κ. Διαμαντάκη κάηκε και ένα άλλο όχημα της οικογένειας.

Κατακρίνουν την επίθεση το δημοτικό συμβούλιο Χερσονήσου και η ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ

Τόσο το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Χερσονήσου όσο και η ΝΕ Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζουν την συγκεκριμένη επίθεση και εκφράζουν την συμπαράστασή τους στον Μανώλη Διαμαντάκη.

Το ψήφισμα του δημοτικού συμβουλίου Χερσονήσου:

«Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Χερσονήσου καταδικάζει απερίφραστα όσους φέρουν ευθύνη για την άνανδρη επίθεση σε βάρος του συναδέλφου, Δημοτικού Συμβούλου Μανώλη Διαμαντάκη και της οικογένειάς του. Η βία, με όποια μορφή και εάν εμφανίζεται, μας βρίσκει όλους απέναντι ως μέλη μιας δημοκρατικής κοινωνίας και ως θεσμικούς φορείς. Η οργανωμένη εμπρηστική επίθεση συνιστά φαινόμενο ωμής βίας και νοοτροπίας που έχει ως στόχο την τρομοκρατία. Οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί πρέπει άμεσα να συλληφθούν και να παραπεμφθούν στη δικαιοσύνη. Το μήνυμά μας είναι σαφές: καμία ανοχή σε εγκληματικές ενέργειες σε ένα ευνομούμενο, δημοκρατικό κράτος.»

Η ανακοίνωση της ΝΕ Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ: «Η Νομαρχιακή Επιτροπή Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ καταδικάζει απερίφραστα την εμπρηστική επίθεση με στόχο δύο αυτοκίνητα της οικογένειας του δημοτικού συμβούλου Χερσονήσου και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Δύναμη Δημιουργίας Μανώλη Διαμαντάκη. Τέτοιου είδους βίαιες ενέργειες δεν έχουν καμία θέση στην κοινωνία του Ηρακλείου. Εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στην οικογένεια του Μ.Διαμαντάκη και ζητούμε την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης από τις αρμόδιες αρχές, καθώς και την απόδοση δικαιοσύνης».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ξεκινά στις 31 Αυγούστου το 3ο Φεστιβάλ...

Αλέξης Καλοκαιρινός: Το 3ο Φεστιβάλ των Τειχών μπαίνει στην...

Δήμος Μαλεβιζίου:Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου η έναρξη...

Η μεγάλη γιορτή του πολιτισμού στο Μαλεβίζι πλησιάζει! Οι...

Ξεκινά στις 31 Αυγούστου το 3ο Φεστιβάλ...

Αλέξης Καλοκαιρινός: Το 3ο Φεστιβάλ των Τειχών μπαίνει στην...

Δήμος Μαλεβιζίου:Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου η έναρξη...

Η μεγάλη γιορτή του πολιτισμού στο Μαλεβίζι πλησιάζει! Οι...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Τέλος στην «ατιμωρησία» για τα περιβαλλοντικά εγκλήματα: Νομοσχέδιο φέρνει έως 10 χρόνια κάθειρξη, προσωπική ευθύνη και πρόστιμα

Σημαντική αυστηροποίηση του ποινικού πλαισίου για τα περιβαλλοντικά εγκλήματα...

Όλο και περισσότερα ξενοδοχεία στην πλατφόρμα της Airbnb

Μια σημαντική αλλαγή συντελείται στην παγκόσμια αγορά των online...