ΕΒΕΧ:Συσκέψεις των παραγωγικών φορέων της Κρήτης

Ημερομηνία:

Συντονισμένη Παρέμβαση και Προτάσεις στις Κυβερνητικές Συσκέψεις με Παραγωγικούς Φορείς στο Ηράκλειο για την Ανάγκη Επείγουσας Στήριξης του Τυροκομικού & Κτηνοτροφικού Κλάδου της Π.Ε. Χανίων»

Σήμερα, οι Πρόεδροι του Επιμελητηρίου Χανίων, κ. Αντώνης Ροκάκης, και της Ένωσης Τυροκόμων Χανίων, κ. Σπύρος Μπαλαντίνος, συμμετείχαν ενεργά στις δύο παράλληλες συσκέψεις κυβερνητικών κλιμακίων και παραγωγικών φορέων της Κρήτης, στο Ηράκλειο.

Οι συσκέψεις πραγματοποιήθηκαν μετά από πρωτοβουλία και με τον συντονισμό του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Γιώργου Γεωργαντά, και του Αναπληρωτή Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Νίκου Παπαθανάση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι επιπλέον στις συσκέψεις συμμετείχαν σημαντικά στελέχη της Ελληνικής κυβέρνησης, όπως ο κ. Ακης Σκέρτσος, Υπουργός Επικρατείας στον Πρωθυπουργό, κ. Κώστας Σκρέκας, Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος, Υφυπουργός Οικονομικών, κ. Γιάννης Τσακίρης, Υφυπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Χρήστος Δήμας, Υφυπουργός Έρευνας & Τεχνολογίας.

Μεταξύ των άλλων επιμέρους παρεμβάσεων τους για τα προβλήματα της Επιχειρηματικότητας, οι Πρόεδροι του Επιμελητηρίου Χανίων και της Ένωσης Τυροκόμων Χανίων ανέδειξαν κατά προτεραιότητα την κρισιμότητα των σύγχρονων προκλήσεων που αντιμετωπίζει για την επιβίωσή του ο Τυροκομικός κλάδος, ένας από τους αρχαιότερους του νησιού. Μάλιστα, ως αποτέλεσμα της διαρκούς στρατηγικής συνεργασίας μεταξύ των δύο φορέων, αυτοί κατέθεσαν και κοινό γραπτό υπόμνημα προς την Ελληνική Πολιτεία με τις ολοκληρωμένες προτάσεις τους και στόχο την προάσπιση της Κρητικής Τυροκομίας.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Εθνικό Αστεροσκοπείο: Πώς οι τελευταίες βροχοπτώσεις έσωσαν...

Η εικόνα της εδαφικής υγρασίας στην Κρήτη παρουσιάζει αισθητή...

Κρήτη: Η «ομερτά» του Ψηλορείτη – Πώς...

Στα χωριά γύρω από τον Ψηλορείτη στην Κρήτη, εκεί...

Εθνικό Αστεροσκοπείο: Πώς οι τελευταίες βροχοπτώσεις έσωσαν...

Η εικόνα της εδαφικής υγρασίας στην Κρήτη παρουσιάζει αισθητή...

Κρήτη: Η «ομερτά» του Ψηλορείτη – Πώς...

Στα χωριά γύρω από τον Ψηλορείτη στην Κρήτη, εκεί...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης 92-85: Βασιλιάς της Ευρώπης ο Θρύλος!

Θρύλος και πάσης Ευρώπης! Σε έναν μυθικό, έναν δραματικό...

Ηλεκτρονική ψήφος σε δήμους και δημοψηφίσματα: Πώς θα γίνονται οι εκλογές από το 2028

Η ηλεκτρονική ψηφοφορία εισάγεται τόσο στις αυτοδιοικητικές εκλογές, όσο...

LIVE: Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης

Σε εξέλιξη ο μεγάλος τελικός Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης...

Εθνικό Αστεροσκοπείο: Πώς οι τελευταίες βροχοπτώσεις έσωσαν την επιφανειακή υγρασία στην Κρήτη

Η εικόνα της εδαφικής υγρασίας στην Κρήτη παρουσιάζει αισθητή...