ΕΒΕΧ:Συσκέψεις των παραγωγικών φορέων της Κρήτης

Ημερομηνία:

Συντονισμένη Παρέμβαση και Προτάσεις στις Κυβερνητικές Συσκέψεις με Παραγωγικούς Φορείς στο Ηράκλειο για την Ανάγκη Επείγουσας Στήριξης του Τυροκομικού & Κτηνοτροφικού Κλάδου της Π.Ε. Χανίων»

Σήμερα, οι Πρόεδροι του Επιμελητηρίου Χανίων, κ. Αντώνης Ροκάκης, και της Ένωσης Τυροκόμων Χανίων, κ. Σπύρος Μπαλαντίνος, συμμετείχαν ενεργά στις δύο παράλληλες συσκέψεις κυβερνητικών κλιμακίων και παραγωγικών φορέων της Κρήτης, στο Ηράκλειο.

Οι συσκέψεις πραγματοποιήθηκαν μετά από πρωτοβουλία και με τον συντονισμό του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Γιώργου Γεωργαντά, και του Αναπληρωτή Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Νίκου Παπαθανάση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι επιπλέον στις συσκέψεις συμμετείχαν σημαντικά στελέχη της Ελληνικής κυβέρνησης, όπως ο κ. Ακης Σκέρτσος, Υπουργός Επικρατείας στον Πρωθυπουργό, κ. Κώστας Σκρέκας, Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος, Υφυπουργός Οικονομικών, κ. Γιάννης Τσακίρης, Υφυπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Χρήστος Δήμας, Υφυπουργός Έρευνας & Τεχνολογίας.

Μεταξύ των άλλων επιμέρους παρεμβάσεων τους για τα προβλήματα της Επιχειρηματικότητας, οι Πρόεδροι του Επιμελητηρίου Χανίων και της Ένωσης Τυροκόμων Χανίων ανέδειξαν κατά προτεραιότητα την κρισιμότητα των σύγχρονων προκλήσεων που αντιμετωπίζει για την επιβίωσή του ο Τυροκομικός κλάδος, ένας από τους αρχαιότερους του νησιού. Μάλιστα, ως αποτέλεσμα της διαρκούς στρατηγικής συνεργασίας μεταξύ των δύο φορέων, αυτοί κατέθεσαν και κοινό γραπτό υπόμνημα προς την Ελληνική Πολιτεία με τις ολοκληρωμένες προτάσεις τους και στόχο την προάσπιση της Κρητικής Τυροκομίας.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Τουρισμός για όλους 2026-2027: Πότε ανοίγει η...

Με διευρυμένα εισοδηματικά όρια, αυξημένη επιδότηση και ειδικές πρόνοιες...

Ξενοδόχοι και παραγωγοί του Οροπεδίου Λασιθίου μαζί:Περισσότερα...

Πρωτοβουλία της Ένωσης Ξενοδοχείων Ηρακλείου για τη διασύνδεση του...

Τουρισμός για όλους 2026-2027: Πότε ανοίγει η...

Με διευρυμένα εισοδηματικά όρια, αυξημένη επιδότηση και ειδικές πρόνοιες...

Ξενοδόχοι και παραγωγοί του Οροπεδίου Λασιθίου μαζί:Περισσότερα...

Πρωτοβουλία της Ένωσης Ξενοδοχείων Ηρακλείου για τη διασύνδεση του...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Κροατία: Ο χρυσός θησαυρός ναυάγιο που «διηγείται» άγνωστες πτυχές της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας

Γιατί είναι από σημαντικότερα αρχαιολογικά ευρήματα της εποχής του. Αρχαιολογική...

Συντάξεις: Τα σενάρια για ενίσχυση εισοδήματος, επίδομα 400 ευρώ και ελαφρύνσεις στις κρατήσεις

Η κυβέρνηση επεξεργάζεται πακέτο παρεμβάσεων για τους συνταξιούχους ενόψει...

Ο αδένας μυστήριο και τι αποκαλύπτει – Το μυστικό της μακροζωίας

Για δεκαετίες ο θύμος αδένας αντιμετωπιζόταν ως ένα όργανο...

Τουρισμός για όλους 2026-2027: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα – Έως 600 ευρώ η επιδότηση

Με διευρυμένα εισοδηματικά όρια, αυξημένη επιδότηση και ειδικές πρόνοιες...