Με εξαιρετική επιτυχία η εκδήλωση του Συνδέσμου Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου

Με εξαιρετική επιτυχία και σε μια κατάμεστη αίθουσα στο κινηματοθέατρο «Αστόρια» στο Ηράκλειο πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση που διοργάνωσε ο «Σύνδεσμος Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και Ν. Ηρακλείου», το απόγευμα της Τετάρτης με αφορμή την έλευση του Άγιου Πάσχα και θέμα «Λίγο πριν την Ανάσταση μιλούμε για την Αγάπη και τη Ζωή».
Έξοχοι στις τοποθετήσεις τους οι εκλεκτοί ομιλητές π. Χαράλαμπος Λίβυος Παπαδόπουλος, Νικόλας Σμυρνάκης και Στέφανος Ξενάκης οι οποίοι τοποθετήθηκαν σε επίκαιρα ζητήματα που έχουν να κάνουν με την Αγάπη, τη Μοναξιά και τη Ζωή, συνεπαίρνοντας το κοινό με τις σκέψεις και τις τοποθετήσεις τους.
Την πολύ ωραία ατμόσφαιρα της βραδιάς συμπλήρωσαν ιδανικά με τις υπέροχες μουσικές επιλογές τους το Σύνολο του Μουσικού Σχολείου Ηρακλείου “Γέφυρες” με υπεύθυνη την κα. Εύα Κουτσογιαννάκη και η Μουσική Ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου με υπεύθυνο τον κ. Αποστόλη Ξυριτάκη.
Ο «Σύνδεσμος» ευχαριστεί από καρδιάς το κοινό της πόλης για την πολλή ωραία ατμόσφαιρα που δημιούργησε, καθώς και τα μέλη του που εργάστηκαν με ιδιαίτερη θέρμη για την επιτυχία της εκδήλωσης.

Τα σχόλια είναι κλειστά.