Έξαλλοι οι κριτές με την Κρητικιά στο Masterchef

Στο νέο επεισόδιο του MasterChef του Star, οι διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να φτιάξουν ένα πιάτο με βασικό υλικό το ψωμί του τοστ. Αρκετοί όμως έπεσαν στην παγίδα να παρουσιάσουν ένα κλασικό – απλό πιάτο, όπως για παράδειγμα ένα… club sandwich.

Η Άλκηστις «την πάτησε» και έφτιαξε ένα πολύ απλό πιάτο… με αποτέλεσμα οι κριτές να απογοητευτούν και η διαγωνιζόμενη να θέλει να τους … χιμήξει.

H Άλκηστις Αλεξάκη, παρουσίασε το δικό της πιάτο στους κριτές, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να εκφράζει τη δυσαρέσκειά του.

«Ακούω το club sandwich με τη γαρίδα, πολύ ωραία ιδέα, αλλά δεν βλέπω μέσα όλα τα υλικά που θα έπρεπε να είχε», είπε αρχικά ο Πάνος Ιωαννίδης με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να εκφράζει την απογοήτευσή του για το πιάτο της Άλκηστις.

Κουτσόπουλος:« Tο χιούμορ μου τελειώνει, όταν ξεκινούν τα πολύ κακά πιάτα»

«Επειδή κάνουμε και πλάκα και γελάμε και λέμε και μαντινάδες μεταξύ μας, εγώ θα σου πω ότι το χιούμορ μου τελειώνει, όταν ξεκινούν τα πολύ κακά πιάτα», είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με τους συμπαίκτες της Άλκηστις να μένουν με ανοιχτό το στόμα.

Η Άλκηστις μετατράπηκε σε μαινάδα….

Η Άλκιστις θύμωσε πάρα πολύ και τα «μπιμ» έπεσαν βροχή όταν σήκωσε το πιάτο και γύρισε στην κουζίνα. Μάλιστα το πιάτο της ήταν ανάμεσα στα τρία χειρότερα και εξαιτίας της συμπεριφοράς της «την πλήρωσαν» και οι συμπαίκτες της.

Οι κριτές πήραν μια απόφαση που ανατρέπει το παιχνίδι… καθώς θα είναι 9 και όχι 6 άτομα προς αποχώρηση…

Ο σχολιάσμός που έκανε ήταν πολύ άσχημος και τα «γαλλικά» δεν έλειψαν… Μάλιστα πρέβη και σε σε απειλές. Μιλώντας στην κάμερα τόνισε ότι κυριολεκτικά κρατήθηκε να μην τους… δείρει…

«Το κεφάλι μου δεν θα το σκύψω ούτε μπροστά στο θεό» είπε μεταξύ άλλων στην κάμερα. Kαι πρόσθεσε: «Δεν ξέρω πως κρατήθηκα».

Πηγή: Νέα Σελίδα

Τα σχόλια είναι κλειστά.