Εξάρχεια: Η στιγμή που αστυνομικοί πετούν δακρυγόνα μέσα σε πολυκατοικία

Ημερομηνία:

Ακόμα ένα περιστατικό αστυνομικής βίας φέρεται να έχει καταγραφεί σε βίντεο από τα επεισόδια που σημειώθηκε, το βράδυ της Τρίτης, στα Εξάρχεια μετά την πορεία για την 14η επέτειο από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Στην Αθήνα, επεισόδια σημειώθηκαν αρχικά στις οδούς Εμμανουήλ Μπενάκη και Σόλωνος, με την αστυνομία να επιστρατεύει και δύο «Αίαντες», ενώ έγινε εκτεταμένη χρήση χημικών και κρότου λάμψης.

Ωστόσο, η ένταση γενικεύτηκε και σε άλλους δρόμους των Εξαρχείων, όπου ακολούθησε ανθρωποκυνηγητό με την αστυνομία. Επίσης, κουκουλοφόροι έστησαν οδοφράγματα, βάζοντας φωτιές σε κάδους απορριμμάτων στη Πλατεία Ομονοίας.

Σε βίντεο που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου καταγράφονται αστυνομικοί να πετούν δακρυγόνα μέσα σε πολυκατοικία όπου είχαν καταφύγει διαδηλωτές, ενώ  σε άλλο βίντεο φαίνονται να προχωρούν σε βίαιες συλλήψεις.

Η λήψη του πρώτου βίντεο φαίνεται πως έγινε από κάμερα θυροτηλεφώνου, ενώ του δεύτερου πιθανότατα από μπαλκόνι σπιτιού.

Δείτε τα βίντεο

 

 

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

450 Tour Operators από περισσότερες από 30...

Επαγγελματίες του τουρισμού από χώρες όπως το Βιετνάμ, η...

Σπίτια με κοινωνικό μίσθωμα: Ποιοι δικαιούνται τις...

Στην πρώτη Εθνική Στρατηγική για τη Στεγαστική Πολιτική, στην...

450 Tour Operators από περισσότερες από 30...

Επαγγελματίες του τουρισμού από χώρες όπως το Βιετνάμ, η...

Σπίτια με κοινωνικό μίσθωμα: Ποιοι δικαιούνται τις...

Στην πρώτη Εθνική Στρατηγική για τη Στεγαστική Πολιτική, στην...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Εορτολόγιο 8 Ιουλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Ποιους Αγίους τιμά η Εκκλησία στις 8 Ιουλίου Σήμερα, Τετάρτη...

Η εορτή της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Κυριακής στο Ρέθυμνο

Το πρωί της Τρίτης, 7ης Ιουλίου 2026, ο Σεβ....

Δήλωση Νίκου Σκουλά τ. Αντιπεριφερειάρχη Τεχνικών Έργων.

Ολοκληρώθηκε σήμερα μια απαιτητική και δημιουργική περίοδος από...