Εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ: Ο Κεγκέρογλου θέτει υποψηφιότητα για την ηγεσία – Τι ζήτησε από την εφορευτική επιτροπή

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ – «Εκδηλώνω ενδιαφέρον να είμαι υποψήφιος», δήλωσε στην εφορευτική επιτροπή του ΚΙΝΑΛ, ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, Βασίλης Κεγκέρογλου

Με τη Φώφη Γεννηματά να βρίσκεται εκτός για λόγους υγείας από τη μάχη της ηγεσίας του Κινήματος Αλλαγής, ο Βασίλης Κεγκέρογλου, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, απευθυνόμενος στην εφορευτική επιτροπή του ΚΙΝΑΛ εκδήλωσε το ενδιαφέρον να είναι υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος, στις επερχόμενες εσωκομματικές εκλογές.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν πηγές κοντά στον γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΙΝΑΛ, ο κ. Κεγκέρογλου, ζήτησε μία εβδομάδα προθεσμία, προκειμένου να συγκεντρώσει και να καταθέσει τις 45 από τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής ή από 5.000 μέλη του κόμματος υπογραφές, για τη διαδοχή της κ. Γεννηματά.

Έτσι, στην περίπτωση που δεν εγκριθεί η παράταση τουλάχιστον μίας εβδομάδας για την εκλογική διαδικασία, στην κούρσα για τη διαδοχή της προέδρου του ΚΙΝΑΛ, θα μείνουν οι Λοβέρδος, Καστανίδης και Ανδρουλάκης, από την στιγμή που οι τελευταίοι έχουν συγκεντρώσει τον απαραίτητο αριθμό υπογραφών.

Υπενθυμίζεται πως αύριο, Παρασκευή, θα συγκληθεί και το αρμόδιο όργανο που θα ελέγξει (δειγματοληπτικά) αν πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις που προβλέπει το καταστατικό του κόμματος.

Εαν δεν αλλάξει κάτι, οι εσωκομματικές κάλπες αναμένεται να στηθούν κανονικά στις 5 και 12 Δεκεμβρίου.

Ακολουθέι η επιστολή που έστειλε ο Γραμματέας της Κ.Ο Κίνημα Αλλαγής και Βουλευτής Ηρακλείου, Βασίλης Κεγκέρογλου στην ΕΔΕΚΑΠ που έχει την ευθύνη για τις εκλογές ανάδειξης προέδρου:

«Αγαπητοί σύντροφοι και αγαπητές συντρόφισσες,

Σας καταθέτω το ενδιαφέρον μου να υποβάλλω υποψηφιότητα στις επικείμενες εκλογές για την ανάδειξη Πρόεδρου του Κινήματος Αλλαγής και παρακαλώ να μου χορηγήσετε το μητρώο μελών του Κινήματος. Παράλληλα, λόγω της αλλαγής των δεδομένων, παρακαλώ για τη χορήγηση της απαραίτητης προθεσμίας – τουλάχιστον μιας εβδομάδας, δηλαδή μέχρι την Παρασκευή 22/10/2021- προκειμένου να την υποβάλλω μαζί με τις απαραίτητες υπογραφές.

Με εκτίμηση και συντροφικούς χαιρετισμούς

Βασίλης Κεγκέρογλου»https://www.neakriti.gr/

Τα σχόλια είναι κλειστά.