Εύα Καϊλή: Θα καταθέσει νέο αίτημα αποφυλάκισης σε ένα μήνα

Ημερομηνία:

Σε ένα μήνα που θα λήξει το χρονικό διάστημα της προφυλάκισής της, η Εύα Καϊλή θα καταθέσει νέο αίτημα για την υπό όρους αποφυλάκισή της σύμφωνα με το δικηγόρο της Μιχάλη Δημητρακόπουλο, ο οποίος εξήγησε ότι η ευρωβουλευτής δεν κατέθεσε έφεση κατά της απόφασης να συνεχιστεί για ένα μήνα η προφυλάκισή της «για νομικούς λόγους».

Η Εύα Καϊλή κρατείται στις φυλακές του Χάρεν για έναν ακόμη μήνα όπως αποφάσισε το Δικαστικό Συμβούλιο στις Βρυξέλλες, σχετικά με την εμπλοκή της στο Qatargate. Την Εύα Καϊλή επισκέφθηκε σήμερα στις φυλακές ο πατέρας της.

Κατά την είσοδο του στις φυλακές, ο δικηγόρος της Μιχάλης Δημητρακόπουλος ανέφερε ότι «Η Εύα Καϊλή ζει μια καταστροφή». Συνέχισε λέγοντας ότι «Η κυρία Καϊλή είναι εντελώς μόνη μέσα στις φυλακές, δυστυχώς και το 22 μηνών παιδί της είναι κι αυτό μόνο του».

«Δεν υπάρχει κανείς δίπλα της»

« Είναι Χριστούγεννα, δεν υπάρχει κανείς δίπλα της, η Εύα Καϊλή αισθάνεται ότι ζει μια καταστροφή, παρακαλώ σεβαστείτε το» κατέληξε ο κ. Δημητρακόπουλος. Ο γνωστός δικηγόρος εξήγησε πως η ευρωβουλευτής δεν κατέθεσε έφεση κατά της απόφασης να συνεχιστεί για ένα μήνα η προφυλάκιση της «για νομικούς λόγους».

Επιβεβαίωσε πως θα κατατεθεί νέο αίτημα για την υπό όρους αποφυλάκιση, που θα επανεξεταστεί μετά την λήξη του χρονικού διαστήματος της προφυλάκισης της.

Κίνδυνος απαγωγής

Σε ότι αφορά το αποτέλεσμα της ανάκρισης, ο κ. Δημητρακόπουλος ανέφερε ότι, ο αρμόδιος εισαγγελέας φέρεται να έχει λάβει ήδη την απόφασή του, ενώ όπως υποστήριξε ο Βέλγος εισαγγελέας δέχεται πιέσεις από τον Τύπο και το πολιτικό περιβάλλον της ΕΕ.

Όπως υπογράμμισε ο κ. Δημητρακόπουλος η πλευρά της πρώην αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ζήτησε την αποφυλάκισή της με βραχιολάκι, ενώ πρότεινε την παρακολούθηση του κινητού της τηλεφώνου και να έχει επαφή μόνο με το παιδί της.

Την αντίθετη άποψη, εξέφρασε ο Βέλγος εισαγγελέας, ο οποίος έθεσε μάλιστα ζήτημα «απαγωγής» της πρώην αντιπροέδρου του Ευρωκοινοβουλίου από το Κατάρ. Όπως είπε ο εισαγγελέας υπάρχει κίνδυνος «οι μυστικές δυνάμεις του Κατάρ, που θα στείλουν κατασκόπους, για να την πάνε στο Κατάρ», με τον Μιχάλη Δημητρακόπουλο να απαντά ότι «υπάρχει κίνδυνος να κίνδυνος να στείλουν οι Καταριανοί στρατεύματα για να καταλάβουν τις Βρυξέλλες και να μπορέσουν να απαγάγουν την κυρία Καϊλή».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων: Γιατί βγήκαν εκτός ελληνικής...

Διευκρινίσεις από τον ΕΟΦ για τον κατάλογο με τα...

Ανεβαίνουν οι προσδοκίες για τη φετινή σεζόν:...

Οι κύριες αγορές που τροφοδοτούν την άνοδο των προκρατήσεων...

Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων: Γιατί βγήκαν εκτός ελληνικής...

Διευκρινίσεις από τον ΕΟΦ για τον κατάλογο με τα...

Ανεβαίνουν οι προσδοκίες για τη φετινή σεζόν:...

Οι κύριες αγορές που τροφοδοτούν την άνοδο των προκρατήσεων...
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-header-ad
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Αστυνομικός διευθυντής Ρεθύμνου και επίσημα ο Χρήστος Παπαδάκης

Και επίσημα αστυνομικός διευθυντής Ρεθύμνου είναι ο Χρήστος Παπαδάκης....

Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων: Γιατί βγήκαν εκτός ελληνικής αγοράς 230 φάρμακα

Διευκρινίσεις από τον ΕΟΦ για τον κατάλογο με τα...

Συναυλία με τον Γιώργο Χατζηνάσιο στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου

Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2026, στις 21:00, στην Αίθουσα «Ανδρέας...

Φιλιππινέζοι θα καλύψουν τα κενά εργαζομένων στον τουρισμό της Κρήτης

«Περιμένουμε πάνω από 2.000 φέτος στο νησί», λέει ο...