Εύα Καϊλή: Θα καταθέσει νέο αίτημα αποφυλάκισης σε ένα μήνα

Ημερομηνία:

Σε ένα μήνα που θα λήξει το χρονικό διάστημα της προφυλάκισής της, η Εύα Καϊλή θα καταθέσει νέο αίτημα για την υπό όρους αποφυλάκισή της σύμφωνα με το δικηγόρο της Μιχάλη Δημητρακόπουλο, ο οποίος εξήγησε ότι η ευρωβουλευτής δεν κατέθεσε έφεση κατά της απόφασης να συνεχιστεί για ένα μήνα η προφυλάκισή της «για νομικούς λόγους».

Η Εύα Καϊλή κρατείται στις φυλακές του Χάρεν για έναν ακόμη μήνα όπως αποφάσισε το Δικαστικό Συμβούλιο στις Βρυξέλλες, σχετικά με την εμπλοκή της στο Qatargate. Την Εύα Καϊλή επισκέφθηκε σήμερα στις φυλακές ο πατέρας της.

Κατά την είσοδο του στις φυλακές, ο δικηγόρος της Μιχάλης Δημητρακόπουλος ανέφερε ότι «Η Εύα Καϊλή ζει μια καταστροφή». Συνέχισε λέγοντας ότι «Η κυρία Καϊλή είναι εντελώς μόνη μέσα στις φυλακές, δυστυχώς και το 22 μηνών παιδί της είναι κι αυτό μόνο του».

«Δεν υπάρχει κανείς δίπλα της»

« Είναι Χριστούγεννα, δεν υπάρχει κανείς δίπλα της, η Εύα Καϊλή αισθάνεται ότι ζει μια καταστροφή, παρακαλώ σεβαστείτε το» κατέληξε ο κ. Δημητρακόπουλος. Ο γνωστός δικηγόρος εξήγησε πως η ευρωβουλευτής δεν κατέθεσε έφεση κατά της απόφασης να συνεχιστεί για ένα μήνα η προφυλάκιση της «για νομικούς λόγους».

Επιβεβαίωσε πως θα κατατεθεί νέο αίτημα για την υπό όρους αποφυλάκιση, που θα επανεξεταστεί μετά την λήξη του χρονικού διαστήματος της προφυλάκισης της.

Κίνδυνος απαγωγής

Σε ότι αφορά το αποτέλεσμα της ανάκρισης, ο κ. Δημητρακόπουλος ανέφερε ότι, ο αρμόδιος εισαγγελέας φέρεται να έχει λάβει ήδη την απόφασή του, ενώ όπως υποστήριξε ο Βέλγος εισαγγελέας δέχεται πιέσεις από τον Τύπο και το πολιτικό περιβάλλον της ΕΕ.

Όπως υπογράμμισε ο κ. Δημητρακόπουλος η πλευρά της πρώην αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ζήτησε την αποφυλάκισή της με βραχιολάκι, ενώ πρότεινε την παρακολούθηση του κινητού της τηλεφώνου και να έχει επαφή μόνο με το παιδί της.

Την αντίθετη άποψη, εξέφρασε ο Βέλγος εισαγγελέας, ο οποίος έθεσε μάλιστα ζήτημα «απαγωγής» της πρώην αντιπροέδρου του Ευρωκοινοβουλίου από το Κατάρ. Όπως είπε ο εισαγγελέας υπάρχει κίνδυνος «οι μυστικές δυνάμεις του Κατάρ, που θα στείλουν κατασκόπους, για να την πάνε στο Κατάρ», με τον Μιχάλη Δημητρακόπουλο να απαντά ότι «υπάρχει κίνδυνος να κίνδυνος να στείλουν οι Καταριανοί στρατεύματα για να καταλάβουν τις Βρυξέλλες και να μπορέσουν να απαγάγουν την κυρία Καϊλή».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Market Pass: Επιστρέφει το voucher τροφίμων –...

Σε φάση επανεκκίνησης βρίσκεται το νέο πρόγραμμα τύπου Market...

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: 289 αγρότες στο «μικροσκόπιο» –...

Ένα εκτεταμένο κύκλωμα εξαπάτησης με επίκεντρο τον ΟΠΕΚΕΠΕ φέρνει...

Market Pass: Επιστρέφει το voucher τροφίμων –...

Σε φάση επανεκκίνησης βρίσκεται το νέο πρόγραμμα τύπου Market...

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: 289 αγρότες στο «μικροσκόπιο» –...

Ένα εκτεταμένο κύκλωμα εξαπάτησης με επίκεντρο τον ΟΠΕΚΕΠΕ φέρνει...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Market Pass: Επιστρέφει το voucher τροφίμων – Αναδρομικά έως 1.200 ευρώ για τους δικαιούχους

Σε φάση επανεκκίνησης βρίσκεται το νέο πρόγραμμα τύπου Market...

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: 289 αγρότες στο «μικροσκόπιο» – Νέα απάτη με πλαστά τιμολόγια 625.000€ !

Ένα εκτεταμένο κύκλωμα εξαπάτησης με επίκεντρο τον ΟΠΕΚΕΠΕ φέρνει...

Καιρός: «Αγριεύει» το σκηνικό στην Κρήτη – Βροχές και βοριάδες έως 8 μποφόρ από την Πέμπτη

Αλλαγή του καιρού αναμένεται αύριο Πέμπτη 16 Απριλίου στην...