Εύα Καϊλή: Θα καταθέσει νέο αίτημα αποφυλάκισης σε ένα μήνα

Ημερομηνία:

Σε ένα μήνα που θα λήξει το χρονικό διάστημα της προφυλάκισής της, η Εύα Καϊλή θα καταθέσει νέο αίτημα για την υπό όρους αποφυλάκισή της σύμφωνα με το δικηγόρο της Μιχάλη Δημητρακόπουλο, ο οποίος εξήγησε ότι η ευρωβουλευτής δεν κατέθεσε έφεση κατά της απόφασης να συνεχιστεί για ένα μήνα η προφυλάκισή της «για νομικούς λόγους».

Η Εύα Καϊλή κρατείται στις φυλακές του Χάρεν για έναν ακόμη μήνα όπως αποφάσισε το Δικαστικό Συμβούλιο στις Βρυξέλλες, σχετικά με την εμπλοκή της στο Qatargate. Την Εύα Καϊλή επισκέφθηκε σήμερα στις φυλακές ο πατέρας της.

Κατά την είσοδο του στις φυλακές, ο δικηγόρος της Μιχάλης Δημητρακόπουλος ανέφερε ότι «Η Εύα Καϊλή ζει μια καταστροφή». Συνέχισε λέγοντας ότι «Η κυρία Καϊλή είναι εντελώς μόνη μέσα στις φυλακές, δυστυχώς και το 22 μηνών παιδί της είναι κι αυτό μόνο του».

«Δεν υπάρχει κανείς δίπλα της»

« Είναι Χριστούγεννα, δεν υπάρχει κανείς δίπλα της, η Εύα Καϊλή αισθάνεται ότι ζει μια καταστροφή, παρακαλώ σεβαστείτε το» κατέληξε ο κ. Δημητρακόπουλος. Ο γνωστός δικηγόρος εξήγησε πως η ευρωβουλευτής δεν κατέθεσε έφεση κατά της απόφασης να συνεχιστεί για ένα μήνα η προφυλάκιση της «για νομικούς λόγους».

Επιβεβαίωσε πως θα κατατεθεί νέο αίτημα για την υπό όρους αποφυλάκιση, που θα επανεξεταστεί μετά την λήξη του χρονικού διαστήματος της προφυλάκισης της.

Κίνδυνος απαγωγής

Σε ότι αφορά το αποτέλεσμα της ανάκρισης, ο κ. Δημητρακόπουλος ανέφερε ότι, ο αρμόδιος εισαγγελέας φέρεται να έχει λάβει ήδη την απόφασή του, ενώ όπως υποστήριξε ο Βέλγος εισαγγελέας δέχεται πιέσεις από τον Τύπο και το πολιτικό περιβάλλον της ΕΕ.

Όπως υπογράμμισε ο κ. Δημητρακόπουλος η πλευρά της πρώην αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ζήτησε την αποφυλάκισή της με βραχιολάκι, ενώ πρότεινε την παρακολούθηση του κινητού της τηλεφώνου και να έχει επαφή μόνο με το παιδί της.

Την αντίθετη άποψη, εξέφρασε ο Βέλγος εισαγγελέας, ο οποίος έθεσε μάλιστα ζήτημα «απαγωγής» της πρώην αντιπροέδρου του Ευρωκοινοβουλίου από το Κατάρ. Όπως είπε ο εισαγγελέας υπάρχει κίνδυνος «οι μυστικές δυνάμεις του Κατάρ, που θα στείλουν κατασκόπους, για να την πάνε στο Κατάρ», με τον Μιχάλη Δημητρακόπουλο να απαντά ότι «υπάρχει κίνδυνος να κίνδυνος να στείλουν οι Καταριανοί στρατεύματα για να καταλάβουν τις Βρυξέλλες και να μπορέσουν να απαγάγουν την κυρία Καϊλή».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Φόβος: Πότε μας προστατεύει και πότε μας...

Πώς μπορούμε να ξεχωρίσουμε τους πραγματικούς κινδύνους από τους...

Μπακογιάννη: «Εάν η ΝΔ δεν συγκεντρώσει 25%,...

Ανέδειξε επίσης την εξωτερική πολιτική ως το βασικό πλεονέκτημα...

Φόβος: Πότε μας προστατεύει και πότε μας...

Πώς μπορούμε να ξεχωρίσουμε τους πραγματικούς κινδύνους από τους...

Μπακογιάννη: «Εάν η ΝΔ δεν συγκεντρώσει 25%,...

Ανέδειξε επίσης την εξωτερική πολιτική ως το βασικό πλεονέκτημα...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Φόβος: Πότε μας προστατεύει και πότε μας περιορίζει;

Πώς μπορούμε να ξεχωρίσουμε τους πραγματικούς κινδύνους από τους...

Μπακογιάννη: «Εάν η ΝΔ δεν συγκεντρώσει 25%, δεν πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες ο πρωθυπουργός;»

Ανέδειξε επίσης την εξωτερική πολιτική ως το βασικό πλεονέκτημα...

ΥΠΕΞ: Η Ελλάδα απορρίπτει την απόφαση της λιβυκής Βουλής για το τουρκολιβυκό μνημόνιο – «Νομικά αβάσιμη»

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση του ΥΠΕΞ, το μνημόνιο είναι...

«Ανακαινίζω»: Ανοίγει ο οδηγός – Έως 37.000 ευρώ για την ανακαίνιση κατοικιών

Στην επόμενη φάση περνά το πρόγραμμα «Ανακαινίζω», καθώς μέσα...