Εύα Καϊλή: Την παρακολουθούσαν μυστικές υπηρεσίες για έμμισθη σχέση με την Ρωσία;

Ημερομηνία:

Ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή διαψεύδει κατηγορηματικά αυτούς τους ισχυρισμούς ενός Πολωνού ευρωβουλευτή, ανακοινώνοντας ότι η πελάτισσά του θα προσφύγει στην Δικαιοσύνη.
Για νέα «βόμβα ψεύδους» κάνει λόγο ο πληρεξούσιος δικηγόρος της προφυλακισμένης για το σκάνδαλο Qatargate, Εύας Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Όπως τονίζει σε ανακοίνωσή του, «μετά το εκκωφαντικό φιάσκο με τα πλαστά στοιχεία, που δήθεν εμφάνιζαν τραπεζικά εμβάσματα του Κατάρ σε προσωπικούς λογαριασμούς της Εύας Καϊλή στον Παναμά, νέα ‘βόμβα’ ψεύδους ‘συνταράσσει’ το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο!».

Ο κ. Δημητρακόπουλος σημειώνει ότι «ο Πολωνός ευρωβουλευτής, Γιάτσεκ Σάριους Βόλσκι, δημόσια δυσφημεί την κυρία Εύα Καϊλή ότι ‘παρακολουθείτο απο μυστικές υπηρεσίες δύο κρατών – μελών της ΕΕ για έμμισθες σχέσεις με την Μόσχα’».

«Τα ανωτέρω είναι ψευδή, συκοφαντικά και πλήττουν βάναυσα την προσωπικότητα της κυρίας Εύας Καϊλή», επισημαίνει ο συνήγορός του, ανακοινώνοντας πως η Εύα Καϊλή θα προσφύγει ενώπιον της Δικαιοσύνης κατά του Πολωνού ευρωβουλευτή.

Τι είπε ο Πολωνός ευρωβουλευτής
Ο ευρωβουλευτής, μέλος του συντηρητικού κόμματος Νόμου και Δικαιοσύνης (PiS), Γιάτσεκ Σάριους Βόλσκι, αποκάλυψε στις 24 Ιανουαρίου, σε εκπομπή της πολωνικής τηλεόρασης Telewizja Republika, ότι η Εύα Καϊλή «βρισκόταν υπό παρακολούθηση από τις μυστικές υπηρεσίες σε συνάρτηση με άλλες σχέσεις που είχε», όπως είπε, προσθέτοντας: «Την παρακολουθούσαν δηλαδή οι μυστικές υπηρεσίες δύο χωρών και η βελγική Αστυνομία, για τις σχέσεις της όχι με το Κατάρ, αλλά με την Ρωσία».

«Θα γίνει προσπάθεια να δοθεί η εντύπωση ότι κάποιοι διεφθαρμένοι βουλευτές πήραν τα χρήματα. Το πρόβλημα είναι ευρύτερο όμως. Δεν είναι λίγα τα μήλα που είναι σάπια, αλλά ολόκληρο το δέντρο έχει δηλητηριασμένες ρίζες», σχολίασε χαρακτηριστικά στην εκπομπή που φιλοξενήθηκε ο Πολωνός ευρωβουλευτής, αφήνοντας αιχμές και για άλλους «εκπροσώπους της ευρωπαϊκής ελίτ», που εξακολουθούν να είναι «στο μισθολόγιο του Πούτιν».

Εν ολίγοις, ο κ. Βόλσκι υποστηρίζει ουσιαστικά πως το Qatargate έγινε… κατά λάθος.

«Το νήμα που οδηγεί στη Ρωσία είναι επιμελώς κρυμμένο κάτω από το χαλί»
Ο Πολωνός ευρωβουλευτής πιστεύει ότι «το νήμα που οδηγεί στη Ρωσία είναι επιμελώς κρυμμένο κάτω από το χαλί», όπως τόνισε, επειδή η προσοχή εστιάζεται σε ένα σχετικά δευτερεύον ζήτημα σε σύγκριση με το επίπεδο διαφθοράς των Ευρωπαίων πολιτικών από την Ρωσία, το οποίο περιέγραψε ως «πολιτική διαφθορά» και «στρατηγική διαφθορά».

Με το Qatargate, δήλωσε, «γίνονται προσπάθειες να δοθεί προσοχή σε ένα σχετικά μικρό πράγμα, για να εκτραπεί η προσοχή και να μην αγγίξουμε ένα μεγάλο θέμα».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Μείωση των τιμών της ενέργειας και στήριξη...

Οι ελληνικές θέσεις για τον προϋπολογισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Στις...

Empower Forward – Women in Sports: Επόμενος...

Η δράση της Stoiximan σε συνεργασία με την Ελληνική...

Μείωση των τιμών της ενέργειας και στήριξη...

Οι ελληνικές θέσεις για τον προϋπολογισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Στις...

Empower Forward – Women in Sports: Επόμενος...

Η δράση της Stoiximan σε συνεργασία με την Ελληνική...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Πέθανε η Μπέτυ Βαλάση σε ηλικία 89 ετών

Την τελευταία της πνοή σε ηλικία 89 ετών άφησε...

Παρεμβάσεις 1,6 εκατ. ευρώ στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Χανίων

Αναβαθμίζονται πέντε γήπεδα και γυμναστήρια Στην αναβάθμιση πέντε αθλητικών εγκαταστάσεων...

Δήμος Καντάνου-Σελίνου : Προσωρινό κλείσιμο φαραγγιού Αγίας Ειρήνης λόγω έντονων βροχοπτώσεων

𝚷𝚸𝚶𝚺𝛀𝚸𝚰𝚴𝚶 𝚱𝚲𝚬𝚰𝚺𝚰𝚳𝚶 𝚽𝚨𝚸𝚨𝚪𝚪𝚰𝚶𝚼 𝚨𝚪𝚰𝚨𝚺 𝚬𝚰𝚸𝚮𝚴𝚮𝚺 𝚲𝚶𝚪𝛀 𝚻𝛀𝚴 𝚬𝚴𝚻𝚶𝚴𝛀𝚴 𝚩𝚸𝚶𝚾𝚶𝚷𝚻𝛀𝚺𝚬𝛀𝚴 Ο...