Ευχαριστήριο από τον Μανώλη Κονταρό για τη μίμηση στο Your Face Sounds Familiar

Συγκινητικό ευχαριστήριο μήνυμα έστειλε ο Μανώλης Κονταρός μέσω του λογαριασμού του στο Instagram για την επιλογή των παραγόντων στο YFSF της μίμησης του από τον Ευθύμη Ζησάκη, κλείνοντας το μήνυμα του με μια μαντινάδα.

Ο Μανώλης Κονταρός έγραψε χαρακτηριστικά:

“Είναι μεγάλη η χαρά μου που για δεύτερη φορά στο «Your Face Sounds Familiar» με επέλεξαν ως καλλιτέχνη για να συμμετάσχω έστω και έμμεσα στον διαγωνισμό.
Χαίρομαι ιδιαίτερα που μέσα απ´ τον δικό μου αγώνα περνά στο ευρύ κοινό το μήνυμα της αισιοδοξίας και της ελπίδας.

Έπειτα, θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη της κριτικής επιτροπής για τα κολακευτικά σχόλια που έκαναν προς το άτομο μου! Την υπέροχη Μιμή Ντενίση και τους αγαπητούς Γιώργο Μαζωνάκη, Δημήτρη Σταρόβα και Αλέξη Γεωργούλη.

Τέλος, να κλείσω με τον Ευθύμη Ζησάκη, ένα εκπληκτικό και ταλαντούχο νέο παιδί που έχει περάσει τις δικές τους δυσκολίες και οπως ο ίδιος παραδέχεται, βγαίνει νικητής!
Θέλω λοιπόν να του αφιερώσω μια μαντινάδα απ´ την καρδιά μου «Πάντα στις δύσκολες στιγμές οι δυνατοί νικούνε, γιατί δεν απελπίζονται και δε λιγοψυχούνε».

View this post on Instagram

Είναι μεγάλη η χαρά μου που για δεύτερη φορά στο «Your Face Sounds Familiar» με επέλεξαν ως καλλιτέχνη για να συμμετάσχω έστω και έμμεσα στον διαγωνισμό. Χαίρομαι ιδιαίτερα που μέσα απ´ τον δικό μου αγώνα περνά στο ευρύ κοινό το μήνυμα της αισιοδοξίας και της ελπίδας. Έπειτα, θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη της κριτικής επιτροπής για τα κολακευτικά σχόλια που έκαναν προς το άτομο μου! Την υπέροχη Μιμή Ντενίση και τους αγαπητούς Γιώργο Μαζωνάκη, Δημήτρη Σταρόβα και Αλέξη Γεωργούλη. Τέλος, να κλείσω με τον Ευθύμη Ζησάκη, ένα εκπληκτικό και ταλαντούχο νέο παιδί που έχει περάσει τις δικές τους δυσκολίες και οπως ο ίδιος παραδέχεται, βγαίνει νικητής! Θέλω λοιπόν να του αφιερώσω μια μαντινάδα απ´ την καρδιά μου «Πάντα στις δύσκολες στιγμές οι δυνατοί νικούνε, γιατί δεν απελπίζονται και δε λιγοψυχούνε» • • • #κρητη #cretan #friends #κρητη #κρητικη_μουσικη #greekmusic #greeksingers #ilovecrete #creta #ig_crete #greece #athens #yfsf_ant1 #yfsf #zisakis #mazwnakis #georgoulis #starovas #denisi #willpower

A post shared by Manolis Kontaros (Official) (@manolis.kontaros) on

Τα σχόλια είναι κλειστά.