“Ευρωβουλευτή των Panama Papers” χαρακτηρίζουν τον Πέτρο Κόκκαλη τα “Παραπολιτικά”

“Ευρωβουλευτή των Panama Papers” χαρακτηρίζουν τον Πέτρο Κόκκαλη τα “Παραπολιτικά” . “Ευρωβουλευτή των Panama Papers” χαρακτηρίζουν τον Πέτρο Κόκκαλη …

“Ευρωβουλευτή των Panama Papers” χαρακτηρίζουν τον Πέτρο Κόκκαλη τα “Παραπολιτικά”, ενώ σε προσωπικό του σημείωμα ο εκδότης της εφημερίδας αναφέρει ότι “Ο όρος διαπλοκή έχει ονοματεπώνυμο: Σωκράτης Κόκκαλης”.

Από τα ΜΜΕ ιδιοκτησίας και επιρροής του Βαγγέλη Μαρινάκη η εφημερίδα “Παραπολιτικά” σήκωσε το μεγαλύτερο βάρος της σύγκρουσης με τον επιχειρηματία Κόκκαλη, αφιερώνοντας σχεδόν έξι σελίδες για να περιγράψει την πορεία του, αλλά και τη σχέση του με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Το κυριακάτικο “Βήμα” αναφέρεται στο θέμα, μόνο μέσα από το κύριο άρθρο του κάνοντας λόγο για “Ζηλωτές της διαπλοκής” και βάζοντας στο κάδρο μαζί με τον Κόκκαλη, και τους Μελισσανίδη, Σαββίδη, Καλογρίτσα, Λαυρεντιάδη οι οποίοι – κατά την εφημερίδα, “συνωστίζονται στην εξώπορτα των πρωθυπουργικών γραφείων”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην επίθεση Μαρινάκη που ξεκίνησε στα μέσα της περασμένης εβδομάδας και κορυφώθηκε με τα δημοσιεύματα του Σαββατοκύριακου δεν έχει απαντήσει ακόμη η πλευρά Κόκκαλη…

Ενώ όπως σχολιάζουν πολιτικοί παρατηρητές αναπόφευκτα η διαμάχη θα έχει και συνέχεια, χωρίς να αποκλείουν να προκαλέσει ακόμη και πολιτικές εξελίξεις, αφού πρόκειται για δυο επιχειρηματίες που έχουν εμπλακεί με όλες τις κυβερνήσεις τα τελευταία χρόνια!

Τα σχόλια είναι κλειστά.