Ευτύχης Δαμιανάκης:«Χανιά – Κοιτάμε μπροστά» το όνομα της Δημοτικής Κίνησης

Ευτύχης Δαμιανάκης:«Χανιά – Κοιτάμε μπροστά» το όνομα της Δημοτικής Κίνησης. Ο Ευτύχης Δαμιανάκης ανακοίνωσε την επωνυμία…

Ο Ευτύχης Δαμιανάκης ανακοίνωσε την επωνυμία και το λογότυπο της Δημοτικής Κίνησης «Χανιά – Κοιτάμε μπροστά», της οποίας είναι επικεφαλής.

Σε ότι αφορά στους συμβολισμούς του ονόματος και του λογοτύπου, σε ανακοίνωση της Δημοτικής Κίνησης επισημαίνονται τα εξής:

«• Κοιτάμε μπροστά

Δεν είναι σύνθημα. Είναι μια επιλογή. Μια αντίληψη. Ένας οδηγός. Ανοίγει τον δρόμο. Ορίζει την πορεία. Καθορίζει τις αποφάσεις.

• Με μια ματιά συνολική

Με ένα βλέμμα και μια ματιά συνολική. Μέσα τους υπάρχει το χθες, το σήμερα και το αύριο. Ο τόπος μας ως φυσικός χώρος, ως ιστορία και ως συνείδηση των ανθρώπων ορίζει τη ματιά μας μπροστά.

• Κοιτάμε μπροστά

Κοιτάμε μπροστά με αυτή τη ματιά, που έχει ως κριτήριο τη συνοχή των επτά Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου μας και τη συνεργασία των ανθρώπων του. Κοιτάμε μπροστά, εκεί που με οδηγό τα παραπάνω θα εργαζόμαστε σταθερά για το κοινό μας συμφέρον.

Αυτό είναι το νόημα της υποψηφιότητας του Ευτύχη Δαμιανάκη και της Δημοτικής Κίνησης της οποίας ηγείται.

Με οδηγό πάντα την ανάγκη να κοιτάζουμε, σήμερα και αύριο, σταθερά μπροστά, ο Ευτύχης Δαμιανάκης ζητάει τη στήριξη και την εμπιστοσύνη των συμπατριωτών μας στις εκλογές του Μαΐου, για να κάνουμε τον Δήμο μας καλύτερο».

Τα σχόλια είναι κλειστά.