Στο Φαράγγι Ίμπρου-Φραγκοκάστελλο ο Πεζοπορικός Σύλλογος ΄΄Δρόμοι Ζωής΄΄

ΔΡΟΜΟΙ ΖΩΗΣ – Φαράγγι Ίμπρου – Φραγκοκάστελο

Άλλη μια πανέμορφη παραλία για το μπάνιο μας, θα περιλαμβάνει η επόμενη εκδρομή μας, με το ιστορικό Φραγκοκάστελο και την ομώνυμη αλλά και εντυπωσιακή του παραλία, να αποτελεί τον τερματισμό μας.

Είναι μεγάλο, είναι πανέμορφο, είναι το τρίτο πιο δημοφιλές φαράγγι στο νησί μας, αποτελεί τμήμα του Ευρωπαικού μονοπατιού Ε4, κάνει και για παιδιά και θα το επισκεφτούμε για πεζοπορία-γνωριμία, την προσεχή Κυριακή.

Αναφερόμαστε πάντα στo εκπληκτικό φαράγγι της Ίμπρου (ή Νίμπρου), στην περιοχή των Σφακίων.

Πορεία εύκολη, κατηφορική μα κυρίως όμορφη και εντυπωσιακή, στο μέρος που κάποτε αποτελούσε τον ένα από τους δύο βασικούς δρόμους σύνδεσης Σφακιά-Χανιά. Ιδιαίτερο σημείο του φαραγγιού οι ‘”πέτρινες πύλες”, εκεί όπου τα τοιχώματα ορθώνονται μέχρι και 300μ, ενώ το πλάτος του φαραγγιού φτάνει το 1,6μ!!

Ώρες πορείας 3:00 ΒΔ 1

Εκδρομή που απευθύνεται σε όλους και ΔΕΝ την χάνουμε !!!

Αναχώρηση από τον χώρο της Λαϊκής αγοράς του Σαββάτου (Αγία Άννα) στις 08:00, Ημέρα Κυριακή 30/06/2024.

Πληροφορίες – Δηλώσεις συμμετοχής ΜΟΝΟ στα : 2816007430 & 6947504650.

Ώρες επικοινωνίας Δευτέρα – Παρασκευή 09:00-14:00 & 18:00-21:00.

Η κράτηση σας οριστικοποιείται με την εξόφληση της συμμετοχής σας.

Θυμίζουμε ότι ακυρώσεις θέσεων γίνονται μέχρι Σάββατο μεσημέρι. Σε περίπτωση μη εμφάνισης, το δηλωμένο μέλος είναι υπόχρεο στην καταβολή της συμμετοχής του.

Ενημερωθείτε για τις δραστηριότητες μας από το site μας www.dromoizois.gr ή/και κάνοντας Like στην σελίδα μας στο Facebook : https://www.facebook.com/dromoizoiscrete/ και ακολουθώντας μας.

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και ενδέχεται να τροποποιηθεί χωρίς προειδοποίηση εάν κριθεί απαραίτητο για την καλύτερη διεξαγωγή της εκδρομής.

Τα σχόλια είναι κλειστά.