Φιλανθρωπική βραδιά απόψε στο Αστόρια από το Παγκρήτιο Κέντρο Πολιτισμού με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης

Ημερομηνία:

Το Παγκρήτιο Κέντρο Πολιτισμού με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, διοργανώνει μεγάλη «ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ» για να στηριχθεί οικονομικά η ιατρική αποκατάσταση της 16χρόνης μαθήτριας Εύας Μεταξάκη, μετά από σοβαρό τραυματισμό της σε τροχαίο.

Σύμφωνα με τον διοργανωτή «απαιτείται περίθαλψη 6 έως 8 μήνες στο «EUROMEDIKA -ΑΡΩΓΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΕ», ώστε να λάβει την κατάλληλη ιατρική φροντίδα και στήριξη για την πλήρη ανάρρωσή της. Το μηνιαίο κόστος για το κέντρο αποκατάστασης πλέον του ποσού που καλύπτει ο ΕΦΚΑ είναι 4.200 ευρώ.

Η φιλανθρωπική βραδιά θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2024 στην αίθουσα του κινηματογράφου ΑΣΤΟΡΙΑ στο Ηράκλειο και θα την στηρίξουν μουσικά και αφιλοκερδώς οι παρακάτω αξιόλογοι κρητικοί καλλιτέχνες με αλφαβητική σειρά.

Λευτέρης Γεωργιλαδάκης , Μιχάλης Ι Κουνάλης , Γρηγόρης Σαμόλης , Κώστας Σαριδάκης , Βούλα Στρατάκη , Γιώργος & Νίκος Στρατάκης .

Χορευτικά θα πλαισιώσουν την βραδιά αφιλοκερδώς ,ο Λαογραφικός όμιλος Λάζαρου και Μανώλη Χνάρη, η σχολή χορού Μαρής και το Χοροδιδασκαλείο του Στέλιου Καρλάκη.

Γενική είσοδος 7 ευρώ με αριθμημένα εισιτήρια για την οικονομική ενίσχυση. Ώρα Έναρξης 20:00
Η επίβλεψη της όλης διοργάνωσης έχει ανατεθεί στο γραφείο ορκωτών λογιστών SOL* ,όπως ακριβώς είχαμε κάνει και πριν πολλά χρόνια στην βραδιά στήριξης για τον μικρό Ραφαήλ στο Αστόρια , για τα αδιάβλητο της διοργάνωσης».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ηράκλειο:Juke Box Band Live Στο Café –...

Μία ξεχωριστή μουσική βραδιά στο Café - Restaurant «Marina»,...

Ηράκλειο:Το Σύνολο Νυκτών και Τοξοτών Οργάνων Κρήτης...

Το Σύνολο Νυκτών και Τοξοτών Οργάνων Κρήτης (Σ.Ν.Τ.Κ.) παρουσιάζει,...

Ηράκλειο:Juke Box Band Live Στο Café –...

Μία ξεχωριστή μουσική βραδιά στο Café - Restaurant «Marina»,...

Ηράκλειο:Το Σύνολο Νυκτών και Τοξοτών Οργάνων Κρήτης...

Το Σύνολο Νυκτών και Τοξοτών Οργάνων Κρήτης (Σ.Ν.Τ.Κ.) παρουσιάζει,...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ηράκλειο:Juke Box Band Live Στο Café – Restaurant «Marina» το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου

Μία ξεχωριστή μουσική βραδιά στο Café - Restaurant «Marina»,...

Απαγορευτικό απόπλου από Πειραιά, Λαύριο, Ραφήνα

Τα πρώτα δρομολόγια των πλοίων από Πειραιά, Λαύριο και...

Χανιά: Σε εξέλιξη ακόμα η φωτιά στη ΔΕΔΙΣΑ- Ολονύχτια η μάχη με τις φλόγες

Παρ' όλο που το μέτωπο παρουσιάζει καλύτερη εικόνα, σήμερα...

Λασίθι:51ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-ΟΔΗΓΗΤΗ στη Σητεία (19.9) και τον Αγιο Νικόλαο (20.9)

Στις 19 και 20 Σεπτεμβρίου συνεχίζεται το ταξίδι του...