Φίνος Φιλμ: Εύχεται «καλή χρονιά» με την Ελένη Προκοπίου και τον Γιάννη Βογιατζή

Οι δύο ηθοποιοί επέστρεψαν «σπίτι» τους για να ευχηθούν για τον καινούργιο χρόνο
Μία ιδιαίτερη ανάρτηση έκανε στα social media η Φίνος Φιλμ την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Η εταιρεία παραγωγής ταινιών ανάρτησε ένα βίντεο, στο οποίο Γιάννης Βογιατζής και Ελένη Προκοπίου συναντιούνται ξανά μετά από χρόνια και εύχονται στους τηλεθεατές τα καλύτερα για το 2023.

Στο βίντεο, εκτός από τη συνάντηση των δύο ηθοποιών, μπορεί κανείς να δει αποσπάσματα από ελληνικές ταινίες, στις οποίες είχαν παίξει μαζί στο παρελθόν.

«Tα χρόνια μπορεί να πέρασαν, αλλά στην ψυχή είμαστε ακόμα παιδιά», ακούγεται να λέει η Ελένη Προκοπίου, με τον Γιάννη Βογιατζή να συμπληρώνει: «Από εμάς και τη Φίνος Φιλμ, χρόνια πολλά».

Η λεζάντα της ανάρτησης, γράφει: «Όταν συναντιούνται δύο μύθοι, τα λόγια περισσεύουν. Ο Γιάννης Βογιατζής και η Ελένη Προκοπίου επέστρεψαν «σπίτι» τους για να στείλουν μια ευχή για τον καινούργιο χρόνο. Ευχή δική μας να τους έχουμε και του χρόνου πάλι κοντά μας! Καλή Χρονιά φίλες και φίλοι, με αγάπη και υγεία! Υ.Γ. – Ευχαριστούμε θερμά τον Χρήστο Κωνσταντίνου που βοήθησε στην πραγμάτωση αυτής της ιδιαίτερα συγκινητικής συνάντησης».

Τη χρονιά που πέρασε όλα γύρω μας άλλαξαν
Λίγες ώρες νωρίτερα, η Φίνος Φιλμ έκανε την ανασκόπηση της χρονιάς που πέρασε. Ανάρτησε ένα βίντεο, στο οποίο συγκέντρωσε τις πιο ξεχωριστές ημέρες του κάθε μήνα και τις συνέδεσε με αποσπάσματα από διάσημες ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου.

Στο τέλος του βίντεο, υπάρχει και μια συγκινητική αναφορά στους σπουδαίους ηθοποιούς που έφυγαν φέτος από τη ζωή. Ανάμεσα σε αυτούς ο Κώστας Καζάκος, η Ειρήνη Παπά, η Νίτσα Μαρούδα και φυσικά, η Μάρθα Καραγιάννη.

Στη λεζάντα της ανάρτησης, αναφέρεται: «Τη χρονιά που πέρασε όλα γύρω μας άλλαξαν και όλα ίδια έμειναν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο χρόνος που περνά μας δείχνει με υπέροχο τρόπο τι πραγματικά έχει αξία».

Τα σχόλια είναι κλειστά.