Φοιτητικοί Συλλόγοι: Νεα καμπάνια: “Όχι στα ιδιωτικά πανεπιστήμια!”

Ημερομηνία:

ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ: Νεα καμπάνια: “Όχι στα ιδιωτικά πανεπιστήμια!”

Η πανελλαδική συνάντηση 126 φοιτητικών συλλόγων από όλη τη χώρα, με πρωτοβουλία αυτών που συσπειρώνονται στο Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών, έστειλε μήνυμα ξεσηκωμού ενάντια στο νομοσχέδιο της κυβέρνησης για την ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων με σύνθημα: «Αγώνας για αποκλειστικά δημόσιες και δωρεάν σπουδές – πτυχία με αξία! Όχι στα ιδιωτικά πανεπιστήμια!».

Οι Φοιτητικοί Σύλλογοι σήμερα εγκαινιάζουν μια μεγάλη καμπάνια με τίτλο «Όχι στα ιδιωτικά πανεπιστήμια!».

Ήδη πάνω από 100 σύλλογοι έχουν εκδώσει κοινό ψήφισμα ενάντια στο νομοσχέδιο που καλεί σε Γενικές Συνελεύσεις των Φοιτητικών Συλλόγων σε όλη τη χώρα 8-10 Γενάρη, συλλαλητήρια στις 11 Γενάρη καθώς και καταλήψεις στις σχολές.

Η προηγούμενη καμπάνια «Φοιτητές Μαζί!» μετεξελίσσεται σε «Όχι στα ιδιωτικά Πανεπιστήμια», επιδιώκοντας να βρεθεί όπου χτυπάει η καρδιά των αγώνων και των διεκδικήσεων των φοιτητών!

Στις σελίδες που παραθέτουμε θα υπάρχει διαρκής ροή όλων των τελευταίων εξελίξεων και δράσεων των Φοιτητικών Συλλόγων, συνεχής ενημέρωση για τις αποφάσεις των Γενικών Συνελεύσεων, την εξέλιξη των κινητοποιήσεων καθώς και αποκλειστικές ειδήσεις μέσα από τις σχολές και τα ιδρύματα.

Μείνετε συντονισμένοι!

https://www.facebook.com/foititesmazi

https://www.instagram.com/foititesmazi/

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ρέθυμνο:Το συγκινητικό αντίο του Σωματείου Επαγγελματιών Ξεναγών...

Με ένα κείμενο της συναδέλφου ξεναγού Χριστίνας Αυγουστίδου, το...

Ενισχυτική Διδασκαλία 2026-2027: Πότε ξεκινούν τα δωρεάν...

Στα μέσα Νοεμβρίου αναμένεται να αρχίσει η Ενισχυτική Διδασκαλία...

Ρέθυμνο:Το συγκινητικό αντίο του Σωματείου Επαγγελματιών Ξεναγών...

Με ένα κείμενο της συναδέλφου ξεναγού Χριστίνας Αυγουστίδου, το...

Ενισχυτική Διδασκαλία 2026-2027: Πότε ξεκινούν τα δωρεάν...

Στα μέσα Νοεμβρίου αναμένεται να αρχίσει η Ενισχυτική Διδασκαλία...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Εορτολόγιο 2 Νοεμβρίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Δευτέρα 2 Νοεμβρίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο του...

Τουρισμός: Αναπόφευκτο το νέο ρεκόρ εισπράξεων και αφίξεων το 2026

Τι αποκαλύπτουν τα στοιχεία που επεξεργάστηκε το ΙΝΣΕΤΕ για...

Ενισχυτική Διδασκαλία 2026-2027: Πότε ξεκινούν τα δωρεάν μαθήματα για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου

Στα μέσα Νοεμβρίου αναμένεται να αρχίσει η Ενισχυτική Διδασκαλία...