Φοιτητικοί Συλλόγοι: Νεα καμπάνια: “Όχι στα ιδιωτικά πανεπιστήμια!”

ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ: Νεα καμπάνια: “Όχι στα ιδιωτικά πανεπιστήμια!”

Η πανελλαδική συνάντηση 126 φοιτητικών συλλόγων από όλη τη χώρα, με πρωτοβουλία αυτών που συσπειρώνονται στο Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών, έστειλε μήνυμα ξεσηκωμού ενάντια στο νομοσχέδιο της κυβέρνησης για την ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων με σύνθημα: «Αγώνας για αποκλειστικά δημόσιες και δωρεάν σπουδές – πτυχία με αξία! Όχι στα ιδιωτικά πανεπιστήμια!».

Οι Φοιτητικοί Σύλλογοι σήμερα εγκαινιάζουν μια μεγάλη καμπάνια με τίτλο «Όχι στα ιδιωτικά πανεπιστήμια!».

Ήδη πάνω από 100 σύλλογοι έχουν εκδώσει κοινό ψήφισμα ενάντια στο νομοσχέδιο που καλεί σε Γενικές Συνελεύσεις των Φοιτητικών Συλλόγων σε όλη τη χώρα 8-10 Γενάρη, συλλαλητήρια στις 11 Γενάρη καθώς και καταλήψεις στις σχολές.

Η προηγούμενη καμπάνια «Φοιτητές Μαζί!» μετεξελίσσεται σε «Όχι στα ιδιωτικά Πανεπιστήμια», επιδιώκοντας να βρεθεί όπου χτυπάει η καρδιά των αγώνων και των διεκδικήσεων των φοιτητών!

Στις σελίδες που παραθέτουμε θα υπάρχει διαρκής ροή όλων των τελευταίων εξελίξεων και δράσεων των Φοιτητικών Συλλόγων, συνεχής ενημέρωση για τις αποφάσεις των Γενικών Συνελεύσεων, την εξέλιξη των κινητοποιήσεων καθώς και αποκλειστικές ειδήσεις μέσα από τις σχολές και τα ιδρύματα.

Μείνετε συντονισμένοι!

https://www.facebook.com/foititesmazi

https://www.instagram.com/foititesmazi/

Τα σχόλια είναι κλειστά.