Φονικό στο Μπαλί: Τι ανέφερε η ιατροδικαστής της πλευράς του κατηγορουμένου

Ημερομηνία:

Είχαν άριστες σχέσεις το θύμα με τον κατηγορούμενο σύμφωνα με τον αδερφό του τελευταίου

Συνεχίζεται σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο στα Χανιά η εκδίκαση της υπόθεσης ανθρωποκτονίας στο Μπαλί Ρεθύμνου τον Νοέμβριο του 2019.

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου βρίσκεται ένας 50χρονος κτηνοτρόφος ο οποίος σκότωσε έναν 49χρονο κυνηγό.

Η δίκη συνεχίστηκε σήμερα με εξέταση μαρτύρων και πραγματογνωμονων.

Κατα τη διαρκεια της δίκης σήμερα, κληθηκε να παρουσιάσει το πόρισμά της η ιατροδικαστής απο την πλευρά του κατηγορουμένου. Η ιατροδικαστής υποστήριξε ότι πρώτα πυροβόλησε το θύμα και μετά πυροβόλησε ο κατηγορούμενος.

Όπως η ιδια ανέφερε στο δικαστήριο, η αιτια θανάτου του θύματος ηταν η αιμορραγική καταπληξία. “Το θύμα ακαριαία σωριάστηκε κάτω και ακαριαία απώλεσε συνειδηση. Μετά απο καποια δευτερόλεπτα επήλθε ο θανατος.

Κατα την πτωση δεν ειχε αντανακλαστικά, ειχε απώλεια συνείδησης. Ο,τι κρατάς πεφτει από το χέρι σου. Ήταν αδυνατον πέφτοντας να πυροβολήσει.” είπε προσθέτοντας ερωτώμενη οτι “στην περίπτωση του κατηγορουμένου, τα τραύματα δείχνουν οτι την ώρα που επλήγη έκανε στροφή δεξιά και κίνηση προς αποφυγή του κινδύνου”

Νωρίτερα, είχε εξεταστεί και ο αδερφός του κατηγορουμένου.

Ο αδερφος του, ανεφερε οτι ο κατηγορουμενος του ειπε πως χτυπησε εναν αγριο σκυλο που ειχε επιτεθει σε μια κατσικα του και στη συνεχεια για να φοβηθει ο σκυλος έριξε εναν πυροβολισμό στον αέρα. Εκεινη τη στιγμη ακουσε μια φωνη να λεει “τον σκυλο μου θα σκοτωσεις;” και εναν πυροβολισμό που τον τραυμάτισε.

Σύμφωνα με τον μάρτυρα, οι σχεσεις του κατηγορούμενου με το θύμα ηταν άριστες και δεν υπηρχε λόγος να τον σκοτωσει. Πιστευει οτι το θύμα αρχικα πυροβόλησε τον αδερφο του γιατί νομιζε οτι σκότωσε τον σκύλο του.

Θυμίζουμε οτι ο 50χρονος είχε καταδικαστεί πρωτοδίκως σε ισόβια κάθειρξη (συν ποινή φυλάκισης 3 ετών) για ανθρωποκτονία του 49χρονου από πρόθεση.https://flashnews.gr/

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ρέθυμνο:Αλλαγή στο πρόγραμμα του Σεβασμιωτάτου για το...

Λόγω των εργασιών συντηρήσεως και ανακαινίσεως στον Ιερό Μητροπολιτικό...

Στον «αέρα» η νέα ιστοσελίδα της Ιεράς...

Σε λειτουργία τέθηκε η νέα επίσημη ιστοσελίδα της Ιεράς...

Ρέθυμνο:Αλλαγή στο πρόγραμμα του Σεβασμιωτάτου για το...

Λόγω των εργασιών συντηρήσεως και ανακαινίσεως στον Ιερό Μητροπολιτικό...

Στον «αέρα» η νέα ιστοσελίδα της Ιεράς...

Σε λειτουργία τέθηκε η νέα επίσημη ιστοσελίδα της Ιεράς...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

«Χριστούγεννα στην Πόλη 2025»: Οι εκδηλώσεις της παραμονής και της ημέρας των Χριστουγέννων στο Ηράκλειο

Συνεχίζεται το εμπλουτισμένο πρόγραμμα «Χριστούγεννα στην Πόλη 2025» για...

Αγωνία στους ξενοδόχους για τα αγροτικά μπλόκα – Ξεκίνησαν οι ακυρώσεις σε δημοφιλείς προορισμούς

Ανησυχία επικρατεί στους ξενοδόχους λόγω των αυξημένων ακυρώσεων για...

Χριστούγεννα: Καλικάντζαροι, κάηδες και βεβελούδες στη λαϊκή παράδοση

Γιατί οι καλικάντζαροι φοβούνται τη φωτιά και κατουρούν τη...