Φονικό στα Ανώγεια:Συγκλονίζει η κόρη του ” Ντελικανή”στην κηδεία του

Ημερομηνία:

Συγκινησιακά φορτισμένη ήταν το μεσημέρι της Δευτέρας η ατμόσφαιρα στην κηδεία του Λευτέρη Καλομοίρη, του μαντιναδολόγου που έπεσε νεκρός στο διπλό φονικό στα Ανώγεια.

Η κόρη του Αριστέα συγκλόνισε στον επικήδειο λόγο της αναφέροντας σύμφωνα με το anogi.gr «Θρηνούμε δύο χαμένες αθώες ψυχές». Αναφέρθηκε με αυτό τον τρόπο μέσα στον πόνο της με σεβασμό και στους δύο νεκρούς της τραγωδίας: τον πατέρα της και το Γιώργο Ξυλούρη.

Τα λόγια της κόρης του Λευτέρη Καλομοίρη:

“Ευχαριστώ θερμά όλο τον κόσμο που βρίσκεται εδώ για να τιμήσει τον πατέρα μου. Τον Ντελικάνη μας. Έναν άνθρωπο που από το υστέρημά του μας μεγάλωσε αλλά και συμμετείχε πάντα στις χαρές και τις λύπες του χωριού.

Αλλά σήμερα δεν θρηνούμε μόνο τον πατέρα μου. Χάθηκαν δύο ψυχές και θρηνούμε και για τις δύο. Ο Θεός να δίνει δύναμη και στις δύο οικογένειες να αντέξουν τον πόνο και να προχωρήσουν ώστε όλα να τελειώσουν εδώ.

Ο πάτερας μου ήταν μερακλής, γλεντζές, αγαπούσε τη ζωή και την παράδοση. Ετσι Θέλω να τον αποχαιρετήσετε απόψε όλοι σας. Με τραγούδια και μαντινάδες.

Πατέρα μου καλό ταξίδι. Και σου λέω μόνο αυτό:

Ο,τ ι κι αν πω μου φαίνεται, θα είναι για σένα λίγο.

Για αυτο σιωπώ και αρέσει μου, μόνο να σε ξανοίγω…

Την ίδια στιγμή ο γιος του 63χρονου μεταφερόταν στο δικαστικό μέγαρο Ρεθύμνου ενώπιον του Εισαγγελέα καθώς κατηγορείται ότι πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα τον 30χρονο, λίγο αφότου έπεσε νεκρός ο πατέρα του.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Επίτιμος δημότης Μυλοποτάμου ανακηρύχθηκε ο Πρόεδρος της...

Με ιδιαίτερη τιμή και συμβολισμό υποδέχθηκε το Σάββατο 7...

Ρέθυμνο: Στον μαρτυρικό Αβδελλά ο Πρόεδρος της...

Στον μαρτυρικό Αβδελλά βρίσκεται ο Κωνσταντίνος Τασούλας για την...

Επίτιμος δημότης Μυλοποτάμου ανακηρύχθηκε ο Πρόεδρος της...

Με ιδιαίτερη τιμή και συμβολισμό υποδέχθηκε το Σάββατο 7...

Ρέθυμνο: Στον μαρτυρικό Αβδελλά ο Πρόεδρος της...

Στον μαρτυρικό Αβδελλά βρίσκεται ο Κωνσταντίνος Τασούλας για την...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Παιδικός κουμπαράς: Κρατική ενίσχυση έως 1.200 ευρώ ετησίως – Δείτε πώς θα εφαρμοστεί

Ατομικός Επενδυτικός Λογαριασμός Ανηλίκων με κρατική συμμετοχή ίση με...

Πρόωρος καταρράκτης: Γιατί εμφανίζεται στους νέους – Πόσο επηρεάζουν το στρες και οι οθόνες

Θεωρείται ασθένεια των ηλικιωμένων, όμως στην πραγματικότητα μπορεί να...

Κρήτη: 5,3 εκατ. τουρίστες αλλά όχι ανάλογα κέρδη – Ανησυχία για τις πρώτες κρατήσεις του 2027

Κλείνουν τα εποχικά ξενοδοχεία – Πότε αναχωρούν τα τελευταία...