Φονικό στα Ανώγεια:Συγκλονίζει η κόρη του ” Ντελικανή”στην κηδεία του

«Θρηνούμε δύο χαμένες αθώες ψυχές»

Συγκινησιακά φορτισμένη ήταν το μεσημέρι της Δευτέρας η ατμόσφαιρα στην κηδεία του Λευτέρη Καλομοίρη, του μαντιναδολόγου που έπεσε νεκρός στο διπλό φονικό στα Ανώγεια.

Η κόρη του Αριστέα συγκλόνισε στον επικήδειο λόγο της αναφέροντας σύμφωνα με το anogi.gr «Θρηνούμε δύο χαμένες αθώες ψυχές». Αναφέρθηκε με αυτό τον τρόπο μέσα στον πόνο της με σεβασμό και στους δύο νεκρούς της τραγωδίας: τον πατέρα της και το Γιώργο Ξυλούρη.

Τα λόγια της κόρης του Λευτέρη Καλομοίρη:

“Ευχαριστώ θερμά όλο τον κόσμο που βρίσκεται εδώ για να τιμήσει τον πατέρα μου. Τον Ντελικάνη μας. Έναν άνθρωπο που από το υστέρημά του μας μεγάλωσε αλλά και συμμετείχε πάντα στις χαρές και τις λύπες του χωριού.

Αλλά σήμερα δεν θρηνούμε μόνο τον πατέρα μου. Χάθηκαν δύο ψυχές και θρηνούμε και για τις δύο. Ο Θεός να δίνει δύναμη και στις δύο οικογένειες να αντέξουν τον πόνο και να προχωρήσουν ώστε όλα να τελειώσουν εδώ.

Ο πάτερας μου ήταν μερακλής, γλεντζές, αγαπούσε τη ζωή και την παράδοση. Ετσι Θέλω να τον αποχαιρετήσετε απόψε όλοι σας. Με τραγούδια και μαντινάδες.

Πατέρα μου καλό ταξίδι. Και σου λέω μόνο αυτό:

Ο,τ ι κι αν πω μου φαίνεται, θα είναι για σένα λίγο.

Για αυτο σιωπώ και αρέσει μου, μόνο να σε ξανοίγω…

Την ίδια στιγμή ο γιος του 63χρονου μεταφερόταν στο δικαστικό μέγαρο Ρεθύμνου ενώπιον του Εισαγγελέα καθώς κατηγορείται ότι πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα τον 30χρονο, λίγο αφότου έπεσε νεκρός ο πατέρα του.

Τα σχόλια είναι κλειστά.