Φονικό: Ξέσπασε η σύζυγος του «Λαέρτη» για τον Ρουμάνο: «Τον είχε σαν παιδί του – Του είχα πει να τον διώξει»

Φώναζαν “φονιάς” οι συγγενείς – Μεταφέρθηκε στα δικαστήρια ο Ρουμάνος

Ξέσπασε η σύζυγος του 39χρονου Νίκου Μπιτσακάκη ο οποίος δολοφονήθηκε στο Πετροκεφάλι η οποία υποστήριξε για τον 27χρονο καθ’ομολογίαν δολοφόνο του άντρα της ότι «τον είχε σαν παιδί του. Του είχα πει να τον διώξει αλλά μου έλεγε πως είναι καλός στη δουλειά του. Αυτό τον έφαγε. Η ζήλια, η κακία, η πονηριά των ξένων;».

Μάλιστα η μητέρα του θύματος υποστήριξε ότι ο Ρουμάνος που ομολόγησε το έγκλημα είχε επιχειρήσει στο παρελθόν να σκοτώσει οδηγό ταξί τυλίγοντας ζώνη στο λαιμό του.

Οι συγγενείς του άτυχου 39χρονου βρέθηκαν έξω από τα δικαστήρια καθώς στον Εισαγγελέα οδηγήθηκε το μεσημέρι ο 27χρονος Ρουμάνος ο οποίος ομολόγησε ότι σκότωσε τον 39χρονο Νίκο Μπιτσακάκη το βράδυ της Δευτέρας στη Μεσαρά.

Υπενθυμίζεται ότι μαζί με τον 27χρονο συνελήφθη και ένας ακόμα Ρουμάνος από τον οποίο ο 27χρονος υποστηρίζει ότι προμηθεύτηκε το όπλο που χρησιμοποίησε. Τη στιγμή της μεταφοράς του Ρουμάνου στα δικαστήρια επικράτησε πανδαιμόνιο με τους συγγενείς να ξεσπούν κατά του καθ’ομολογίαν δράστη φωνάζοντας “φονιά’.

Υπενθυμίζεται ότι ο 39χρονος άνδρας πυροβολήθηκε τη Δευτέρα σε εξωτερικό χώρο του σπιτιού του στο Πετροκεφάλι, το οποίο βρίσκεται μαζί με το ποιμνιοστάσιό του στον ίδιο χώρο, σε περιοχή έξω από το χωριό.

Μέσα στο σπίτι μάλιστα βρισκόταν το ανήλικο παιδί του 39χρονου που βγήκε να δει τι είχε συμβεί. Σύμφωνα ωστόσο με άλλη εκδοχή και ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες η εν ψυχρώ εκτέλεση έγινε μπροστά στο ανήλικο παιδί του. Ο 39χρονος εξέπνευσε και ο 27χρονος Ρουμάνος εργάτης του, ομολόγησε στη συνέχεια ότι ήταν ο δράστης του άγριου φονικού.https://www.kriti360.gr/

Τα σχόλια είναι κλειστά.