Φορολοταρία : Δείτε αν κερδίσατε τα 1.000 ευρώ

Ημερομηνία:

Ολοκληρώθηκε η 41η δημόσια κλήρωση της φορολοταρίας από το υπουργείο Οικονομικών και την ΑΑΔΕ για τις συναλλαγές του Μαΐου 2020.

Στη φορολοταρία 1.000 τυχεροί κερδίζουν από 1.000 ευρώ.

Τα εν λόγω χρηματικά έπαθλα είναι ακατάσχετα, αφορολόγητα, δεν θεωρούνται εισόδημα και δεν υπόκεινται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.

Η πληρωμή του χρηματικού επάθλου στους 1.000 τυχερούς θα διενεργείται μέσω τραπεζικών ή λοιπών πιστωτικών ιδρυμάτων. Αν για κάποιο λόγο ο νικητής δεν έχει ήδη δηλώσει κάποιο λογαριασμό, θα δίνεται προθεσμία τριών μηνών από την αποστολή του προσωποιημένου μηνύματος προκειμένου να δηλώσουν τον τραπεζικό λογαριασμό στον οποίο επιθυμούν να πιστωθεί το χρηματικό έπαθλο, στην εφαρμογή προσωποποιημένης πληροφόρησης του Taxisnet.

Η πίστωση του ποσού που αντιστοιχεί στο χρηματικό έπαθλο θα γίνεται ατόκως, μετά τη δήλωση του τραπεζικού λογαριασμού.

Σε περίπτωση που δεν δηλωθεί τραπεζικός λογαριασμός εντός της ως άνω προθεσμίας, το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στο έπαθλο καταβάλλεται στον 1ο, 2ο κ.ο.κ. δικαιούχο, κάτοχο του 1ου, 2ου κ.ο.κ. αναπληρωματικού λαχνού της συγκεκριμένης κλήρωσης.

Δείτε ΕΔΩ αν κερδίσατε

Οι νικητές ενημερώνονται και μέσω προσωποποιημένου μηνύματος στον λογαριασμό τους στο taxisnet, ενώ τα χρηματικά έπαθλα πιστώνονται στον τραπεζικό λογαριασμό που θα έχει δηλώσει ο φορολογούμενος και για αυτό το λόγο είναι απαραίτητη η δήλωση λογαριασμού σε μορφή ΙΒΑΝ στον δικτυακό τόπο www.aade.gr.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Προειδοποίηση Λούκας Κατσέλη μέσω MEGA News 104,6:...

Δριμεία κριτική από την πρώην υπουργό για τα ζητήματα...

Αναπηρικά επιδόματα: Ποιες αλλαγές ανακοινώθηκαν

Τι αλλάζει στα αναπηρικά επίδόματα, που χορηγούνται από τον...

Προειδοποίηση Λούκας Κατσέλη μέσω MEGA News 104,6:...

Δριμεία κριτική από την πρώην υπουργό για τα ζητήματα...

Αναπηρικά επιδόματα: Ποιες αλλαγές ανακοινώθηκαν

Τι αλλάζει στα αναπηρικά επίδόματα, που χορηγούνται από τον...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Συλλήψεις για ναρκωτικά και όπλα σε διάφορες περιοχές της Κρήτης

Σύλληψη -2- ημεδαπών για κατά περίπτωση παραβάσεις Νόμου...

Χανιά:Εκδηλώσεις Τιμής και Μνήμης, στο πλαίσιο της επετείου της Μικρασιατικής Καταστροφής.

Η Αδελφότητα Μικρασιατών Νομού Χανίων «Ο Άγιος Πολύκαρπος» σε...

Χανιά:Επετειακές εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για την Γενοκτονία του Μικρασιατικού Ελληνισμού

« Χαράγματα Μνήμης» Επετειακές εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για την...

Χανιά:Παζάρι «Ανταλλαγής» Ηλεκτρικών και Ηλεκτρονικών Συσκευών από τη ΔΕΔΙΣΑ Α.Ε. (ΟΤΑ),

στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Ηλεκτρονικών Αποβλήτων (International E-Waste...