«Φως στο Τούνελ» – Αποκαλύψεις «φωτιά» για τον συζυγοκτόνο των Γλυκών Νερών – Δύο συγκλονιστικές μαρτυρίες

Ημερομηνία:

Με αποκαλύψεις για την υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο, της δολοφονίας της Καρολάιν από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στα Γλυκά Νερά, οι οποίες αναμένεται να φέρουν τα πάνω – κάτω στην υπόθεση, επιστρέφει στις οθόνες μας, μέσα από τη συχνότητα του MEGA, η Αγγελική Νικολούλη και η εκπομπή «Φως στο Τούνελ».

Όπως δήλωσε, μιλώντας στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του MEGA η Αγγελική Νικολούλη, «σε αυτή την πρώτη εκπομπή για τη νέα σεζόν φέρνουμε στο φως νέα στοιχεία για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά. Έχουμε δύο σημαντικές μαρτυρίες, οι οποίες μας ανοίγουν νέο δρόμο που ακολουθούμε και βρισκόμαστε μπροστά σε μια αποκάλυψη για τον πιλότο λίγες μέρες πριν τη δολοφονία της νεαρής συζύγου του, της Καρολάιν».

Αναφορικά με το αν εκείνη είχε καταλάβει από την πρώτη στιγμή ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ήταν ο δολοφόνος, η κ. Νικολούλη απάντησε πως «η ουσία είναι πως κάνεις την έρευνά σου και αν μπορείς να δώσεις κάτι παραπάνω. Μπορεί ο κύριος ανακριτής να ολοκλήρωσε τη δική του, αλλά εμείς από δημοσιογραφικής πλευράς συνεχίζουμε. Όπως καταλαβαίνεις δεν μπορώ να πω περισσότερα γιατί είναι και λεπτό το θέμα. Τα υπόλοιπα γι’ αυτή την υπόθεση θα τα πούμε στην εκπομπή».

«Φως στο Τούνελ»: Πρεμιέρα απόψε στις 23:20

Απόψε, Παρασκευή 22 Οκτωβρίου στις 23:20, το «Φως στο Τούνελ» κάνει πρεμιέρα στο MEGA με δύο υποθέσεις:

  • Η εκπομπή αποκαλύπτει στοιχεία-«φωτιά» για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Η Αγγελική Νικολούλη εντόπισε σημαντικό μάρτυρα και μίλησε μαζί του. Τα όσα λέει, είναι αποκαλυπτικά.

  • Θρίλερ με νεαρό καπετάνιο…

Το «Τούνελ» ταξίδεψε εκτός Ελλάδας για να ερευνήσει ένα παράξενο έγκλημα, που ούτε το μυαλό ευφάνταστων σεναριογράφων θα μπορούσε να σκεφτεί.

Ποιος και γιατί ήθελε να βλάψει τον νεαρό Έλληνα αξιωματικό του εμπορικού ναυτικού;

Ο τόπος του εγκλήματος «μιλά» και «δείχνει» το καλοστημένο σκηνικό…

Τι λένε στο «Τούνελ» πρόσωπα-«κλειδιά» και πού στρέφονται οι έρευνες…

Η μητέρα που έγινε ντετέκτιβ για να βρει το κλειδί αυτού του γρίφου, κόντρα στα πολλά εμπόδια.

Μη χάσετε την Παρασκευή στις 23:20, στο MEGA, το ανανεωμένο «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Achaia Clauss: Εκεί όπου γεννήθηκε η Μαυροδάφνη

Η ιστορία του οινοποιείου που πληγώθηκε βαριά από την...

Μικρές κατοικίες, μεγάλες τιμές – «Φωτιά» τα...

Αύξηση ενοικίων καταγράφεται το τελευταίο διάστημα, με φοιτητές και...

Achaia Clauss: Εκεί όπου γεννήθηκε η Μαυροδάφνη

Η ιστορία του οινοποιείου που πληγώθηκε βαριά από την...

Μικρές κατοικίες, μεγάλες τιμές – «Φωτιά» τα...

Αύξηση ενοικίων καταγράφεται το τελευταίο διάστημα, με φοιτητές και...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Το Επιμελητήριο Χανίων στην 90η Δ.Ε.Θ.

Πρότεινε τη Δημιουργία «Ευρωπαϊκού Αγροδιατροφικού Ταμείου Εγγυημένης Αξίας» για...

Athens Flying Week: Πτώση αεροσκάφους Phantom στην Τανάγρα κατά τη διάρκεια επίδειξης

Το σοβαρό αεροπορικό ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου,...

Athens Flying Week: Πτώση αεροσκάφους Phantom στην Τανάγρα κατά τη διάρκεια επίδειξης

Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (5/9) στη...