Φόβος και τρόμος το… πιστολάκι για τις πελάτισσες – Φεύγουν με βρεγμένα μαλλιά από το κομμωτήριο

Ημερομηνία:

«Έρχεται κάνει το κούρεμα αρκετές κυρίες φεύγουν βρεγμένες, κάποιες βάζουν ζελέ κάνιυμε φορμάρισμα ή ζητούν στα 3-4 λεπτά να κλείσει το πιστολάκι με γρήγορο στέγνωμα», δήλωσε η Εμμανουέλα Γεωργοπούλου, ιδιοκτήτρια κομμωτηρίου.

Μόλις πιάσουν στα χέρια τους οι κομμώτριες το πιστολάκι, γίνεται για αρκετές πελάτισσες ο φόβος και ο τρόμος στη σκέψη πως θα πληρώσουν επιπλέον από το μπάτζετ που είχαν υπολογίσει.

Τα επαγγελματικά πιστολάκια μαλλιών μπορεί να ξεκινάνε από 1.500 βαττ και να φτάνουν μέχρι και τα 3.000, με τους επαγγελματίες να χρησιμοποιούν εκείνα με τα περισσότερα για καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε κάθε χτένισμα.

Μονόδρομος για τους ιδιοκτήτες κομμωτηρίων να ανεβάσουν τουλάχιστον 2€ το χτένισμα και η αύξηση αυτή να διαμορφωθεί ανάλογα με το μάκρος του μαλλιού.

Ψάχνουν με το… κυάλι προσφορά για να χτενιστούν

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η κυρία Αλεξάνδρα που πήγαινε για χτένισμα στο κομμωτήριο δύο φορές την εβδομάδα. Τους τελευταίους μήνες παραμέλησε τον εαυτό της, μέχρι να βρει την προσφορά που θα αντέχει η τσέπη της.

Από τη μία οι ιδιοκτήτες κομμωτηρίων δεν μπορούν να διατηρήσουν τις κανονικές τιμές στα χτενίσματα, από την άλλη οι πελάτισσες μόλις βλέπουν πιστολάκι, όπου φύγει-φύγει.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Τσουχτερό – πρόστιμο αν μεταφέρεις τα ψώνια...

Ο νέος Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας μόλις τέθηκε σε πλήρη...

Σε δύσκολη θέση η κυβέρνηση με τον...

Η κυβέρνηση, επιστρέφει στην τακτική των σφοδρών επιθέσεων κατά...

Τσουχτερό – πρόστιμο αν μεταφέρεις τα ψώνια...

Ο νέος Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας μόλις τέθηκε σε πλήρη...

Σε δύσκολη θέση η κυβέρνηση με τον...

Η κυβέρνηση, επιστρέφει στην τακτική των σφοδρών επιθέσεων κατά...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Τσουχτερό – πρόστιμο αν μεταφέρεις τα ψώνια του σούπερ μάρκετ με το… αυτοκίνητο!

Ο νέος Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας μόλις τέθηκε σε πλήρη...

Social media: Πώς να αποφύγετε το ενοχλητικό περιεχόμενο

Βίαιες εικόνες και video γίνονται πολύ συχνά viral στα...

Αυτισμός: Τα πρώτα σημάδια, η διάγνωση και οι δομές υποστήριξης

Οι επιστήμονες έχουν εντοπίσει γενετικούς και γονιδιακούς παράγοντες, ενός...

Ισχυροί άνεμοι την Τρίτη στο Ηράκλειο

Η ανακοίνωση του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου. Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου...