Φόβος και τρόμος το… πιστολάκι για τις πελάτισσες – Φεύγουν με βρεγμένα μαλλιά από το κομμωτήριο

Είδος πολυτελείας έχει αρχίσει να θεωρείται το πιστολάκι στα κομμωτήρια, καθώς η χρήση του αυξάνει τόσο τις τιμές των χτενισμάτων, όσο και τους λογαριασμούς ρεύματος.

Φόβος και τρόμος το… πιστολάκι για τις πελάτισσες – Φεύγουν με βρεγμένα μαλλιά από το κομμωτήριο

«Έρχεται κάνει το κούρεμα αρκετές κυρίες φεύγουν βρεγμένες, κάποιες βάζουν ζελέ κάνιυμε φορμάρισμα ή ζητούν στα 3-4 λεπτά να κλείσει το πιστολάκι με γρήγορο στέγνωμα», δήλωσε η Εμμανουέλα Γεωργοπούλου, ιδιοκτήτρια κομμωτηρίου.

Μόλις πιάσουν στα χέρια τους οι κομμώτριες το πιστολάκι, γίνεται για αρκετές πελάτισσες ο φόβος και ο τρόμος στη σκέψη πως θα πληρώσουν επιπλέον από το μπάτζετ που είχαν υπολογίσει.

Τα επαγγελματικά πιστολάκια μαλλιών μπορεί να ξεκινάνε από 1.500 βαττ και να φτάνουν μέχρι και τα 3.000, με τους επαγγελματίες να χρησιμοποιούν εκείνα με τα περισσότερα για καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε κάθε χτένισμα.

Μονόδρομος για τους ιδιοκτήτες κομμωτηρίων να ανεβάσουν τουλάχιστον 2€ το χτένισμα και η αύξηση αυτή να διαμορφωθεί ανάλογα με το μάκρος του μαλλιού.

Ψάχνουν με το… κυάλι προσφορά για να χτενιστούν

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η κυρία Αλεξάνδρα που πήγαινε για χτένισμα στο κομμωτήριο δύο φορές την εβδομάδα. Τους τελευταίους μήνες παραμέλησε τον εαυτό της, μέχρι να βρει την προσφορά που θα αντέχει η τσέπη της.

Από τη μία οι ιδιοκτήτες κομμωτηρίων δεν μπορούν να διατηρήσουν τις κανονικές τιμές στα χτενίσματα, από την άλλη οι πελάτισσες μόλις βλέπουν πιστολάκι, όπου φύγει-φύγει.

Τα σχόλια είναι κλειστά.