Φρίκη με τους βιασμούς ανηλίκων από 49χρονο – «Κλείδωνε τις πόρτες & με στρίμωχνε»

Φρίκη με τους βιασμούς ανηλίκων από 49χρονο – «Κλείδωνε τις πόρτες & με στρίμωχνε»

Τέσσερα κοριτσάκια, μικρά παιδιά του δημοτικού, καταγγέλλουν ότι έπεσαν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης από τον πατέρα συμμαθητών τους, όταν πήγαιναν στο σπίτι τους για να παίξουν.

Τα όσα περιγράφουν, κόβουν την ανάσα.

«Μιλούσα με μηνύματα με τη φίλη μου και με προσκαλούσε να πάω στο σπίτι της. Όταν έφτανα εκεί, η φίλη μου ήταν στο φροντιστήριο, με αποτέλεσμα να καταλαβαίνω ότι στα μηνύματα δεν απαντούσε εκείνη, αλλά ο μπαμπάς της. Εκείνος κλείδωνε τις πόρτες, με έσπρωχνε στον καναπέ, με αγκάλιαζε και προσπαθούσε να με αγγίξει, λέγοντας ότι με αγαπά, ότι είμαι όμορφη και καλύτερη από τις άλλες», λέει μία από τις καταγγέλλουσες.

Είναι η πρώτη που βρήκε το θάρρος να εκμυστηρευτεί στη μητέρα της τα όσα περνούσε, παρότι ο 49χρονος σήμερα άνδρας και πατέρας τεσσάρων παιδιών, την απειλούσε ότι εάν μιλήσει θα τιμωρηθεί.

Αρνείται τα πάντα

Ο πολύτεκνος πατέρας, από την πρώτη στιγμή αρνήθηκε κατηγορηματικά όσα του καταλογίζουν και επιχείρησε να διαψεύσει όλα όσα τα μικρά κοριτσάκια περιέγραφαν στις Αρχές.

«Ουδέποτε βρέθηκα μόνος μου με κάποια από τις ανήλικες, οι οποίες όταν επισκέπτονταν το σπίτι μου, ήταν με τα παιδιά μου, είτε στην αυλή ή στο υπόγειο. Όσα κατήγγειλε η πρώτη ανήλικη, είναι προϊόντα φαντασίας και ζήλιας, γιατί έβλεπε πόσο καλή σχέση έχω εγώ με την κόρη μου, κάτι που δεν είχε με τον πατέρα της. Ακόμα και όταν οι υπόλοιπες ανήλικες ανέφεραν τα υποτιθέμενα περιστατικά στους γονείς τους, εκείνοι δεν προσέφυγαν στις αρμόδιες αρχές, ούτε απαγόρευσαν τις επισκέψεις των παιδιών στο σπίτι μου».

Και τα τέσσερα κορίτσια, κατέθεσαν παρουσία παιδοψυχολόγου, προκειμένου να ανασύρουν από την μνήμη τους κρίσιμες λεπτομέρειες, η οποίες όμως είναι τραυματικές.

«Όταν καθόμασταν στον καναπέ και παίζαμε ηλεκτρονικά παιχνίδια στην τηλεόραση, ο μπαμπάς του συμμαθητή μου, ερχόταν και καθόταν μαζί μας, δίπλα μου και έβαζε το χέρι του στα πόδια μου, από μέσα και με χάιδευε, χωρίς να τον βλέπει ο γιος του. Άλλη φορά θυμάμαι, με αγκάλιασε και ακούμπησε το στήθος μου. Μία ακόμα φορά, έβαλε το χέρι του στην πλάτη μου, κάτω από τη μπλούζα μου για να δει αν ήμουν ιδρωμένη μου είπε.

Φρικιαστικές περιγραφές

Τα κορίτσια πήγαιναν στο σπίτι για να κάνουν παρέα με τους φίλους τους, εν γνώσει των γονιών τους που πίστευαν ότι ήταν ασφαλή και δεν κινδύνευαν.

Τα παιδιά όμως φαίνεται πως ζούσαν έναν εφιάλτη που δεν ήξεραν πώς να τον διαχειριστούν.

«Προσπαθούσα να μην μένω μόνη μου μαζί του. Με έπιανε άγχος. Θυμάμαι μια φορά, όταν η κόρη του πήγε στην τουαλέτα, εγώ την ακολούθησα και έκατσα έξω από την πόρτα. Παρόλα αυτά, ο πατέρας της με ακολούθησε, με ακινητοποίησε, έβαλε την γλώσσα του στο στόμα μου και ταυτόχρονα μου έπιασε το στήθος μέσα από τη μπλούζα μου. Ύστερα μου κατέβασε το παντελόνι, κατέβασε και το δικό του και προσπάθησε να μου κάνει κακό, άκουσε όμως, το καζανάκι, αμέσως μαζεύτηκε και έφυγε από κοντά μου».

Ίδια τακτική φέρεται να ακολούθησε και με δεύτερο κορίτσι. Σύμφωνα με την καταγγελία, δε δίσταζε να ικανοποιεί τις αρρωστημένες του ορέξεις με την παραμικρή ευκαιρία.

Ο 49χρονος είναι ήδη προφυλακισμένος από τον περασμένο Οκτώβριο και παραπέμφθηκε να δικαστεί.

Τα σχόλια είναι κλειστά.