Γ.Αλεξάκης: Το Ηράκλειο να γίνει προορισμός και όχι “σταθμός”

Ημερομηνία:

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου και ο Πρόεδρος των Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν.Ηρακλείου συζήτησαν για τον Τουρισμό, την υφιστάμενη κατάσταση, τα προβλήματα σε υποδομές, αλλά και τα προβλήματα των ξενοδοχοϋπαλλήλων.

Τα περιθώρια ανάπτυξης του Τουρισμού στο Δήμο Ηρακλείου, προκειμένου να μην αποτελεί μόνο “σταθμό” ή “πέρασμα” για τουρίστες και επισκέπτες, συζήτησε με τον πρόεδρο του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν.Ηρακλείου, Νίκο Κοκολάκη, ο επικεφαλής της παράταξης “ΜΑΖΙ για το Ηράκλειο”, υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου, Γιώργος Αλεξάκης.

Ο Γ.Αλεξάκης ανέλυσε στον κ.Κοκολάκη τις προγραμματικές θέσεις της παράταξης “ΜΑΖΙ για το Ηράκλειο” για τον Δήμο Ηρακλείου, για την πόλη Ηρακλείου αλλά και την ύπαιθρο που, όπως τόνισε ο υποψήφιος Δήμαρχος, “έχει όλα “προσόντα” για να προσελκύσει θεματικό τουρισμό και τις 4 εποχές του χρόνου”. Παράλληλα συζητήθηκαν αναλυτικότερα και τα προβλήματα της καθημερινότητας, όπως έχουν διαμορφωθεί και με βάση τις τρέχουσες κοινωνικο-οικονομικές συνθήκες εντός και εκτός χώρας, αλλά εστίασαν και στις μεγάλες παρεμβάσεις και τα έργα που έχει ανάγκη το Ηράκλειο.

Ειδική αναφορά έγινε στη σημαντική πρωτοβουλία του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων για την εκπόνηση – για πρώτη φορά – έρευνας αναφορικά με τις συνθήκες εργασίας των ξενοδοχοϋπαλλήλων, με τα αποτελέσματα να εκτιμάται ότι σίγουρα θα τροφοδοτήσουν παρεμβάσεις για τη βελτίωση του παρεχόμενου τουριστικού προϊόντος.

Ο Πρόεδρος των Ξενοδοχοϋπαλλήλων επίσης ενημέρωσε τον υποψήφιο δήμαρχο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στο κλάδο και ταυτόχρονα για τον κρίσιμο και σημαντικό ρόλο τους στο “πρόσωπο” του Τουρισμού μας προς τους επισκέπτες μας. Και οι δύο πλευρές δεσμεύτηκαν ότι η συνεργασία θα συνεχιστεί.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

«Μην με αφήνεις πίσω – Don’t Leave...

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τη νόσο Alzheimer. Με...

Επίσκεψη της Ελένης Μαράκη-Μπελαδάκη, Εντεταλμένης Συμβούλου Παιδείας...

Η Εντεταλμένη Σύμβουλος Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης της...

«Μην με αφήνεις πίσω – Don’t Leave...

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τη νόσο Alzheimer. Με...

Επίσκεψη της Ελένης Μαράκη-Μπελαδάκη, Εντεταλμένης Συμβούλου Παιδείας...

Η Εντεταλμένη Σύμβουλος Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης της...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Λιποπρωτεΐνη(a) [Lp(a)]: Ένας υποτιμημένος καρδιαγγειακός παράγοντας κινδύνου

*Το άρθρο υπογράφει η Δρ. Χρυσούλα Φραγκιαδάκη, Καρδιολόγος, Ιατρός ΕΣΥ. Πόσες...

Καινοτόμος ξενάγηση κωφών με τεχνολογία ΙΤΕ

Μοναδική παγκοσμίως και εφαρμόζεται στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης. Το καινοτόμο...

Συντάξεις: Πόσο αυξάνονται από την 1η Ιανουαρίου 2026 – Αναλυτικά παραδείγματα

Ποιοι συνταξιούχοι θα πάρουν μισή αύξηση και ποιοι ολόκληρη. Περισσότερο...

ΓΣΕΕ: Ομόφωνη απόφαση για 24ωρη Πανελλαδική Απεργία την 1η Οκτωβρίου

Η Ολομέλεια της Διοίκησης της ΓΣΕΕ αποδέχθηκε ομόφωνα την...