Γ.Δημητριάδης: “Η ισχύς εν τη ενώσει”

Ημερομηνία:

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Πτυχιούχων ΠΑ.ΣΥ.Π κατά του brain drain που εδρεύει στην πόλη μας, καλεί σε συνεργασία όλες τις τοπικές οργανώσεις, τους θεσμούς και τους φορείς για να βρεθεί κοινό πρόγραμμα δράσης για την νέα γενιά και αυτό γιατί οι καιροί το απαιτούν και ο τόπος μας το χρειάζεται.

Λαμβάνοντας υπόψη τις σύγχρονες κοινωνικές ανάγκες που γεννιούνται στον διαρκώς εξελισσόμενο κόσμο μας, κρίνουμε αναγκαία τη σφυρηλάτηση ουσιαστικών ανθρώπινων σχέσεων, ενισχύοντας τη συλλογικότητα, την ανάγκη της συνεργασίας και της αλληλεγγύης, με κοινό γνώμονα την προαγωγή της ισοτιμίας και της αξιοκρατίας των νέων, συμβάλλοντας έτσι τόσο στην ηθικοπνευματική τους ανάπτυξη, όσο και στην επαγγελματική τους αποκατάσταση.

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Πτυχιούχων δηλώνει παρόν και πρόθυμος να συνεργαστεί με όλους τους τοπικούς φορείς, καθώς αφουγκραζόμαστε τις αγωνίες των συμπολιτών μας και συμπορευόμαστε με πρόσταγμα την αποτελεσματικότητα και την ουσιαστική αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε ως νέοι ενός από τους φτωχότερους νομούς της Ευρώπης. Σκοπός των συνεργασιών η ανταλλαγή ιδεών και η προώθηση προτάσεων σ΄ όλα τα προβλήματα που ταλανίζουν τους νέους σήμερα.
Η ανάγκη ενεργούς συμμετοχής σε όλες τις εκφάνσεις του δημοσίου βίου είναι απαραίτητη, καθιστώντας τους νέους κοινωνούς του ευρωπαϊκού οράματος και δίνοντας νέα προοπτική στα όνειρα και το μέλλον τους.

Πρόεδρος Πανελλήνιου Συλλόγου Πτυχιούχων
Γιώργος Δημητριάδης

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Κλιματική κρίση: Οι ειδικοί εκπέμπουν SOS για...

Νέα έκθεση του Lancet προειδοποιεί για το αυξανόμενο φορτίο...

Πρωτομαγιά: Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια –...

Στο επίκεντρο των αιτημάτων της ΠΝΟ βρίσκονται η διασφάλιση...

Κλιματική κρίση: Οι ειδικοί εκπέμπουν SOS για...

Νέα έκθεση του Lancet προειδοποιεί για το αυξανόμενο φορτίο...

Πρωτομαγιά: Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια –...

Στο επίκεντρο των αιτημάτων της ΠΝΟ βρίσκονται η διασφάλιση...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ρέθυμνο: Δημιουργία Μονάδας Ολικής Φροντίδας για άτομα με αυτισμό και νευροαναπτυξιακές διαταραχές

Στον σχεδιασμό του Υπουργείου Υγείας, υπάρχει και η δημιουργία...

Κλιματική κρίση: Οι ειδικοί εκπέμπουν SOS για αύξηση θανάτων και ασθενειών στην Ευρώπη

Νέα έκθεση του Lancet προειδοποιεί για το αυξανόμενο φορτίο...

Ένας στους 3 ξένους επενδυτές θέλει εξοχικό στην Κρήτη

Η Κρήτη εδραιώνεται πλέον ως ο αδιαμφισβήτητος “μαγνήτης” της...

Πρωτομαγιά: Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια – Στάση εργασίας σε λεωφορεία και τρόλεϊ

Στο επίκεντρο των αιτημάτων της ΠΝΟ βρίσκονται η διασφάλιση...