Γ. Κεφαλογιάννης: Ο πρωθυπουργός οφείλει να καταθέσει στη Βουλή την επιστολή παραίτησης Κοτζιά

Ημερομηνία:

«Ο κ. Καμμένος μίλησε για ένα σικέ διαγωνισμό. Πρέπει να δοθούν συγκεκριμένες απαντήσεις», ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Κεφαλογιάννης για όσα κατήγγειλε σήμερα στη Βουλή ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.

«Πρωτίστως απαντήσεις πρέπει να δώσει ο ίδιος ο πρωθυπουργός. Τις διαφορές των κ.κ. Κοτζιά-Καμμένου, θα τις λύσει η ελληνική δικαιοσύνη. Η ΝΔ, λειτουργώντας θεσμικά, προσέφυγε, από την πρώτη στιγμή, και κατέθεσε στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, το βίντεο του κ. Κοτζιά σε τηλεοπτικό σταθμό. Είναι θετικό ότι υπήρξε παρέμβαση της δικαιοσύνης, για κατηγορίες που εκτοξεύονται από έναν υπουργό εναντίον κάποιου άλλου υπουργού, εντός του υπουργικού συμβουλίου. Ελπίζουμε η εισαγγελία, με βάση και τη σημερινή συζήτηση στη Βουλή, να προβεί σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες, για να μάθουν επιτέλους οι Έλληνες πολίτες την αλήθεια για τις αδιαφανείς συναλλαγές που έχουν καταγγελθεί για εταιρεία του κ. Σόρος, όπως και το πως αξιοποιήθηκαν κονδύλια από διάφορα υπουργεία», είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ.

«Πρέπει ο πρωθυπουργός να σταματήσει να παριστάνει τον Πόντιο Πιλάτο και να σιωπά. Πρέπει να δώσει εξηγήσεις, διότι η διαχείριση των κονδυλίων δεν αφορά τις ενδοκυβερνητικές ισορροπίες, αλλά τους Έλληνες φορολογούμενους», είπε ο Γιάννης Κεφαλογιάννης και πρόσθεσε: «Είχαμε ζητήσει από τον κ. Τσίπρα να δημοσιοποιήσει την επιστολή παραίτησης του κ. Κοτζιά διότι δεν είναι προσωπικό ραβασάκι αλλά δημόσιο έγγραφο. Ζητήσαμε στη συνέχεια από τον ίδιο τον κ. Κοτζιά να δώσει την επιστολή του στη δημοσιότητα και βεβαίως κατόπιν ξεκινήσαμε τη διαδικασία κατάθεσης εγγράφων για να έχει η Βουλή γνώση. Διότι υπάρχουν μέσα στην επιστολή παραίτησης κατηγορίες για παράνομες πράξεις, που κανείς δεν έχει το δικαίωμα να συγκαλύπτει», κατέληξε ο βουλευτής.

newpost.gr

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για την εκδημία του Γεωργίου...

Η Τοπική των Ρεθυμνίων Εκκλησία, μετά την αγγελία της...

myBusinessSupport: Άνοιξε η πλατφόρμα για αποζημιώσεις επιχειρήσεων...

Άνοιξε η πλατφόρμα myBusinessSupport για τον α’ κύκλο του...

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για την εκδημία του Γεωργίου...

Η Τοπική των Ρεθυμνίων Εκκλησία, μετά την αγγελία της...

myBusinessSupport: Άνοιξε η πλατφόρμα για αποζημιώσεις επιχειρήσεων...

Άνοιξε η πλατφόρμα myBusinessSupport για τον α’ κύκλο του...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Σκηνικό πολέμου στη Γαλλία – 800.000 πολίτες στην κινητοποίηση κατά του «υψηλού κόστους ζωής»

Σοβαρά επεισόδια στις διαδηλώσεις όπου ακρωτηριάστηκε νεαρός - Βίαιη...

Ηράκλειο:Με μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκε στο ΕΛΜΕΠΑ η εκπαιδευτική δράση του Προγράμματος «ΖΩΗ» της Περιφέρειας Κρήτης

Φοιτήτριες, φοιτητές, στελέχη και Καθηγητές της πανεπιστημιακής κοινότητας εκπαιδεύτηκαν...

Εορτολόγιο 18 Οκτωβρίου: Σε ποιους να πείτε χρόνια πολλά σήμερα

Σήμερα, Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2026, η Ορθόδοξη Εκκλησία τιμά...