Γ. Κεφαλογιάννης: Ο πρωθυπουργός οφείλει να καταθέσει στη Βουλή την επιστολή παραίτησης Κοτζιά

Ημερομηνία:

«Ο κ. Καμμένος μίλησε για ένα σικέ διαγωνισμό. Πρέπει να δοθούν συγκεκριμένες απαντήσεις», ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Κεφαλογιάννης για όσα κατήγγειλε σήμερα στη Βουλή ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.

«Πρωτίστως απαντήσεις πρέπει να δώσει ο ίδιος ο πρωθυπουργός. Τις διαφορές των κ.κ. Κοτζιά-Καμμένου, θα τις λύσει η ελληνική δικαιοσύνη. Η ΝΔ, λειτουργώντας θεσμικά, προσέφυγε, από την πρώτη στιγμή, και κατέθεσε στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, το βίντεο του κ. Κοτζιά σε τηλεοπτικό σταθμό. Είναι θετικό ότι υπήρξε παρέμβαση της δικαιοσύνης, για κατηγορίες που εκτοξεύονται από έναν υπουργό εναντίον κάποιου άλλου υπουργού, εντός του υπουργικού συμβουλίου. Ελπίζουμε η εισαγγελία, με βάση και τη σημερινή συζήτηση στη Βουλή, να προβεί σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες, για να μάθουν επιτέλους οι Έλληνες πολίτες την αλήθεια για τις αδιαφανείς συναλλαγές που έχουν καταγγελθεί για εταιρεία του κ. Σόρος, όπως και το πως αξιοποιήθηκαν κονδύλια από διάφορα υπουργεία», είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ.

«Πρέπει ο πρωθυπουργός να σταματήσει να παριστάνει τον Πόντιο Πιλάτο και να σιωπά. Πρέπει να δώσει εξηγήσεις, διότι η διαχείριση των κονδυλίων δεν αφορά τις ενδοκυβερνητικές ισορροπίες, αλλά τους Έλληνες φορολογούμενους», είπε ο Γιάννης Κεφαλογιάννης και πρόσθεσε: «Είχαμε ζητήσει από τον κ. Τσίπρα να δημοσιοποιήσει την επιστολή παραίτησης του κ. Κοτζιά διότι δεν είναι προσωπικό ραβασάκι αλλά δημόσιο έγγραφο. Ζητήσαμε στη συνέχεια από τον ίδιο τον κ. Κοτζιά να δώσει την επιστολή του στη δημοσιότητα και βεβαίως κατόπιν ξεκινήσαμε τη διαδικασία κατάθεσης εγγράφων για να έχει η Βουλή γνώση. Διότι υπάρχουν μέσα στην επιστολή παραίτησης κατηγορίες για παράνομες πράξεις, που κανείς δεν έχει το δικαίωμα να συγκαλύπτει», κατέληξε ο βουλευτής.

newpost.gr

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Κατοικίες για μίσθωση αναζητά ο Δήμος Ρεθύμνης...

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΠΡΟΣ ΜΙΣΘΩΣΗ μέσω του προγράμματος «ΣΤΕΓΑΣΗ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑ...

Παγκρήτια Σύσκεψη των Διοικήσεων των Σωματείων Συνταξιούχων...

ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΣΥΣΚΕΨΗ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΤΗΝ ΔΕΥΡΕΡΑ 12-10-2026...

Κατοικίες για μίσθωση αναζητά ο Δήμος Ρεθύμνης...

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΠΡΟΣ ΜΙΣΘΩΣΗ μέσω του προγράμματος «ΣΤΕΓΑΣΗ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑ...

Παγκρήτια Σύσκεψη των Διοικήσεων των Σωματείων Συνταξιούχων...

ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΣΥΣΚΕΨΗ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΤΗΝ ΔΕΥΡΕΡΑ 12-10-2026...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Δήμος Ηρακλείου:Αντιδήμαρχος Υπηρεσίας για το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Οκτωβρίου

Ο Αντιδήμαρχος Tάσος Τσατσάκης θα είναι ο Αντιδήμαρχος Υπηρεσίας...

Δήμος Καντάνου Σελίνου:Επαναλειτουργία και άνοιγμα Φαραγγιού Αγίας Ειρήνης

𝝚𝝥𝝖𝝢𝝖𝝠𝝚𝝞𝝩𝝤𝝪𝝦𝝘𝝞𝝖 𝝟𝝖𝝞 𝝖𝝢𝝤𝝞𝝘𝝡𝝖 𝚽𝚨𝚸𝚨𝚪𝚪𝚰𝚶𝚼 𝚨𝚪𝚰𝚨𝚺 𝚬𝚰𝚸𝚮𝚴𝚮𝚺 Ο Δήμος Καντάνου-Σελίνου...

Ο Σύλλογος Φίλων Θεάτρου Χανίων παρουσιάζει «Η δίκη του Μάνου Χατζιδάκι»

(βασισμένο σε δημοσίευμα της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ» 8/6/1963) - «Γραφείο λογοκρισίας»...

Στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής αεροπορικής πολιτικής η Κρήτη και η περιφερειακή συνδεσιμότητα

Την ανάγκη ενίσχυσης της περιφερειακής και νησιωτικής συνδεσιμότητας, με...