Γ. Κουράκης στο Ράδιο Κρήτη: Είμαστε πλειοψηφικό ρεύμα – Θέλουμε να πάμε το Ηράκλειο πολύ ψηλά

Το όραμά του για το Ηράκλειο, ανέπτυξε σε συνέντευξή του στο Ράδιο Κρήτη ο Υποψήφιος Δήμαρχος, επικεφαλής του συνδυασμού “Ηράκλειο 3.7.5”, Γιάννης Κουράκης.

Μιλώντας στον Μανώλη Αργυράκη ο κ. Κουράκης τόνισε ότι οραματίζεται να γίνει το Ηράκλειο κορυφαίος ευρωμεσογειακός προορισμός, μία πόλη αντάξια της ιστορίας και του πολιτισμού της, τόσο για τους δημότες, όσο και για τους επισκέπτες.

Ερωτηθείς να σχολιάσει τη θητεία της παρούσας δημοτικής αρχής, είπε ότι αυτή δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες των πολιτών, αναφέροντας, μεταξύ άλλων, καθυστερήσεις στην εκτέλεση έργων.

Αναφορικά με την κομματική στήριξη, ο υποψήφιος δήμαρχος είπε ότι ο συνδυασμός του είναι ανεξάρτητος κάτι που ανακοινώθηκε στην ιδρυτική διακήρυξη, και ακολούθως υπήρξε στήριξη από το ΚΙΝΑΛ και τη ΝΔ. “Δεν υπάρχει χρίσμα, άλλο τα τοπικά πράγματα και άλλο τα κόμματα”, υπογράμμισε ο κ. Κουράκης.

Απαντώντας στους επικριτές του που λένε ότι την τελευταία πενταετία απουσίαζε από το δημοτικό συμβούλιο, ο κ. Κουράκης τους χαρακτήρισε “απουσιολόγους”, προσθέτοντας ότι οι υποχρεώσεις του ως μέλους της εθνικής αντιπροσωπείας στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή των Περιφερειών, δεν επηρέασαν καθόλου την ενασχόλησή του με τα δημοτικά.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Γιάννη Κουράκη στο Ράδιο Κρήτη:

Πηγή: ekriti

Τα σχόλια είναι κλειστά.