Γ.Λογιάδης:Κραυγή αγωνίας των εργαζομένων με αναπηρία ή γονέων ατόμων με αναπηρία για ενδεχόμενες απολύσεις από τον Όμιλο ΟΤΕ-COSMOTE.

Προς τον κ. Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων
Θέμα: Κραυγή αγωνίας των εργαζομένων με αναπηρία ή γονέων ατόμων με αναπηρία για ενδεχόμενες απολύσεις από τον Όμιλο ΟΤΕ-COSMOTE.
Σε επιστολή της η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ.).επισημαίνει τις διαμαρτυρίες που δέχεται από εργαζόμενους με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις του Ομίλου της ΟΤΕ-Cosmote, σχετικά με την πρόθεση της Διοίκησης να προχωρήσει σε τερματισμό των εργασιακών τους σχέσεων με τον Όμιλο ΟΤΕ-COSMOTE.
Όπως γίνεται αντιληπτό, ενδεχόμενες απολύσεις των συγκεκριμένων υπαλλήλων από την εργασία τους στον Όμιλο, θα επιδείνωνε τραγικά τα ήδη σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν λόγω της αναπηρίας τους και θα προκαλούσε περαιτέρω οικονομικές δυσκολίες, που απορρέουν από το πρόσθετο κόστος για την κάλυψη της αναπηρίας, λαμβάνοντας υπόψη και την ανυπαρξία κρατικών δομών και επαρκούς στήριξής τους από το κράτος.
Ένας τόσο μεγάλος και κερδοφόρος Οργανισμός όπως είναι ο ΟΤΕ, ο μεγαλύτερος στα Βαλκάνια, με τόσο ευρείες κι έντονες δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, είναι αδιανόητο να μην είναι σε θέση να προστατεύσει τους εργαζομένους που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού.

Ερωτάσθε κ. Υπουργέ:
Θα παρέμβετε ώστε να διασφαλιστούν οι θέσεις εργασίας των εργαζομένων του ΟΤΕ με αναπηρία ή χρόνια πάθηση και των γονέων ατόμων με αναπηρία μέσα στον Οργανισμό, ώστε να συνεχίσουν να προσφέρουν απρόσκοπτα τις υπηρεσίες τους;

Ο ερωτών βουλευτής
Γεώργιος Λογιάδης

Τα σχόλια είναι κλειστά.