Γάλλος τουρίστας σκοτώθηκε στην προσπάθειά του να βγάλει μια selfie

Ημερομηνία:

Γάλλος τουρίστας σκοτώθηκε από την πτώση του σε καταρράκτη στο νησί Κο Σαμούι στην Ταϊλάνδη, καθώς τραβούσε μια selfie, ανακοίνωσε σήμερα η τοπική αστυνομία.

Το δυστύχημα σημειώθηκε χθες, Πέμπτη, το απόγευμα στο πολύ τουριστικό αυτό μέρος, το οποίο φημίζεται για τις παραλίες του με την λευκή άμμο και τις εκδρομές στην ζούγκλα.

Ο 33χρονος Γάλλος έπεσε στον καταρράκτη του Να Μουεάνγκ 2, στο ίδιο μέρος που είχε σκοτωθεί τον Ιούλιο ένας Ισπανός τουρίστας.

«Χρειάστηκαν πολλές ώρες για να ανασύρουμε το πτώμα του επειδή η περιοχή είναι απόκρημνη και το έδαφος ολισθηρό», δήλωσε ο αξιωματούχος της αστυνομίας Πουβαντόλ Βιριγιαβαρανγκούλ.

«Ο φίλος του μας διηγήθηκε ότι προσπαθούσε να πάρει μια selfie, γλίστρησε και έπεσε», πρόσθεσε ο αξιωματούχος.

Σύμφωνα με μελέτη του 2018 του ιδρύματος All India Institute of Medical Sciences, συνολικά 259 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στον κόσμο από τον Οκτώβριο του 2011 ως τον Νοέμβριο του 2017 από δυστυχήματα την ώρα που τραβούσαν φωτογραφίες selfie.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 121 εκατομμύρια ευρώ...

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το...

Ρέθυμνο:Πορίσματα του 4ου Συνεδρίου Βιοηθικής του Οικουμενικού...

Ρέθυμνο, 2-4 Οκτωβρίου 2026. Την Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου 2026, στην...

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 121 εκατομμύρια ευρώ...

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το...

Ρέθυμνο:Πορίσματα του 4ου Συνεδρίου Βιοηθικής του Οικουμενικού...

Ρέθυμνο, 2-4 Οκτωβρίου 2026. Την Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου 2026, στην...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Διακοπές ρεύματος στην Κρήτη την Κυριακή 11 Οκτωβρίου – Οι περιοχές και οι ώρες

Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος στην Κρήτη και συγκεκριμένα στα Χανιά...

Καρδιά και νεφρά στο ίδιο «θεραπευτικό πλάνο»

Για πρώτη φορά, η Ευρωπαϊκή Εταιρεία Καρδιολογίας (ESC), σε...