Γενική Συνέλευση Παραρτήματος Χανίων Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου

Δυναμώνουμε την φωνή μας, συμμετέχουμε στη Γ.Σ. και τις εκλογές του Συλλόγου μας

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Το Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 14:00 θα πραγματοποιηθεί η 3η και τελική τοπική Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Σωματείου μας, στο Εργατικό Κέντρο Χανίων, οδός Μ. Μπότσαρη 68.

Ζήσαμε μια πρωτόγνωρη περίοδο για το επάγγελμά μας και το Σωματείο έγινε στήριγμα για κάθε συνάδελφο. Μαζί οργανώσαμε τις μεγαλύτερες κινητοποιήσεις που έχουμε ζήσει στον κλάδο και τις πρώτες κινητοποιήσεις μουσικών στην πόλη μας. Δημιουργήσαμε μέσα σε αυτές τις συνθήκες το Παράρτημα Χανίων για να αποκτήσουν καλύτερη οργάνωση οι διεκδικήσεις μας.

Το Σωματείο εξέφρασε συλλογικά το σύνολο των αναγκών μας, στην πιο δύσκολη στιγμή μας, κερδίσαμε τα περισσότερα από ποτέ. Γίναμε το μεγαλύτερο Πανελλαδικό Σωματείο του κλάδου που μέχρι σήμερα κρατά τον αγώνα και τη διεκδίκηση ζωντανή.

Υψώσαμε το ανάστημά μας και κοιτάξαμε στα μάτια την κυβέρνηση και την εργοδοσία. Η μαζική συμμετοχή στις εκλογές αποτελεί συνέχεια αυτής της μάχης που δώσαμε. Να δώσουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα ότι δεν είμαστε πια μόνοι και ανίσχυροι. Δυναμώνουμε την αγωνιστική και διεκδικητική γραμμή του Σωματείου μας.

Στην Γενική μας Συνέλευση και στις Εκλογές θα μετρήσουμε το ανάστημα των εργαζομένων στο επάγγελμά μας. Είμαστε σε μια περίοδο που δε χωρά ούτε εφησυχασμός, ούτε ατομικός δρόμος. Καλούμε κάθε συνάδελφο, να συμμετέχει στη Γ.Σ. και στις Αρχαιρεσίες του Σωματείου από την Κυριακή 7 μέχρι και την Τρίτη 9 Νοεμβρίου και ώρες 10:00 με 19:00 στο Εργατικό Κέντρο Χανίων.

Τα θέματα της τοπικής Γ.Σ. σύμφωνα με το καταστατικό μας θα είναι:
1. Λογοδοσία της Τοπικής Διοικούσας Επιτροπής – Διοικητικός Απολογισμός.
2. Οικονομικός Απολογισμός – Ισολογισμός.
3. Τοποθετήσεις μελών. Τοποθέτηση από τον Γ.Γραμματέα του Διοικητικού Συμβουλίου Κ. Σταυρόπουλο.
4. Ψηφοφορία για την Εισήγηση της Τοπικής Διοικούσας Επιτροπής και τον Οικονομικό Απολογισμό – Ισολογισμό.
5. Εκλογή Τοπικής Εφορευτικής Επιτροπής με τη παρουσία Δικηγόρου

Καλούμε όλους σας να συμμετέχετε στην τοπική Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση και στην εκλογική διαδικασία. Οι Εκλογές του Σωματείου μας δεν είναι μια τυπική υπόθεση. Αντίθετα αποτελεί το ανάστημα και τη δύναμη διεκδίκησης του επαγγέλματός μας.

Δυναμώνουμε την φωνή μας, συμμετέχουμε στη Γ.Σ. και στις εκλογές του Συλλόγου μας.

Τα σχόλια είναι κλειστά.