Γεωργιάδης: «Οι καταναλωτές να συμβουλεύονται την εφαρμογή e-Καταναλωτής για τις τιμές των καυσίμων»

Ημερομηνία:

Προβληματισμένοι είναι οι καταναλωτές, οι οποίοι βλέπουν άλλες τιμές καυσίμων στο παρατηρητήριο τιμών, ενώ άλλα ισχύουν στην πραγματικότητα.

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, μίλησε στο Live News και σημείωσε πως οι καταναλωτές θα πρέπει να συμβουλεύονται την εφαρμογή e-Καταναλωτής.

«Το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων παρέλαβε ένα εργαλείο, που λέγεται παρατηρητήριο τιμών, το οποίο σωστά αναφέρετε ότι δεν έχει τιμές πραγματικές. Είναι οι τιμές που δηλώνουν τα πρατήρια και τα δηλώνουν ανά τακτά διαστήματα», διευκρίνισε ο κ. Γεωργιάδης.

Όπως δήλωσε στο MEGA ο υπουργός, οι καταναλωτές θα πρέπει να συμβουλεύονται την εφαρμογή e-Καταναλωτής, προκειμένου να ενημερώνονται για τις πραγματικές τιμές και τις αυξήσεις στα καύσιμα.

«Το εργαλείο που φτιάξαμε για τους καταναλωτές λέγεται e-Καταναλωτής. Είναι μία εφαρμογή που κατεβαίνει σε όλα τα κινητά δωρεάν, πάρα πολύ εύκολα. Έχουμε φτιάξει ειδικό σύστημα, σε συνεργασία με την ΑΑΔΕ, και τα καύσιμα συμπεριλαμβάνονται με ανανέωση 24 ώρες. Άρα, το εργαλείο το οποίο πρέπει οι καταναλωτές να χρησιμοποιούν, για να μαθαίνουν τις τιμές των καυσίμων σε πραγματικό χρόνο, είναι το e-Καταναλωτής», ανέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης σημείωσε πως το παρατηρητήριο τιμών δεν έχει καταργηθεί, αλλά χρησιμοποιείται συμπληρωματικά με το e-Καταναλωτής.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Όλο και περισσότερα ξενοδοχεία στην πλατφόρμα της...

Μια σημαντική αλλαγή συντελείται στην παγκόσμια αγορά των online...

Κρήτη: Ελαφονήσι και Μπάλος στην κορυφή του...

Να συνοδευτεί η διεθνής αναγνώριση του Ελαφονησίου από μέτρα...

Όλο και περισσότερα ξενοδοχεία στην πλατφόρμα της...

Μια σημαντική αλλαγή συντελείται στην παγκόσμια αγορά των online...

Κρήτη: Ελαφονήσι και Μπάλος στην κορυφή του...

Να συνοδευτεί η διεθνής αναγνώριση του Ελαφονησίου από μέτρα...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Οικογένεια Παναγιώτη Καρατζή… Οδύνη για την απώλεια, εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη

Οικογένεια Παναγιώτη Καρατζή… Οδύνη για την απώλεια, εμπιστοσύνη στη...

Πολύ υψηλός Κίνδυνος Πυρκαγιάς σε όλη την Κρήτη Την Πέμπτη 27 Αυγούστου 2026

Η Πολιτική Προστασία Περιφέρειας Κρήτης ενημερώνει ότι, σύμφωνα με...

Δήμος Γόρτυνας:Αλλαγή χώρου διεξαγωγής εκδήλωσης

Λόγω σφοδρών ανέμων και με γνώμονα την ασφαλή και...

Χανιά : Αυτοκτονία αλλοδαπού κρατουμένου

Σήμερα, 26 Αυγούστου 2026 και περί ώρα 01.00, αλλοδαπός...