Γεώργιος Λυμπινάκης:Ευχαριστήρια επιστολή προς όλες τις Δημόσιες Αρχές, τους Φορείς, τα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας και τους πολίτες της Κρήτης

Αξιότιμες και Αξιότιμοι εκπρόσωποι Αρχών, Φορέων, Μέσων Επικοινωνίας και
Αγαπητές και Αγαπητοί πολίτες,
με αφορμή την ολοκλήρωσή των καθηκόντων μου στις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας και μετά από 40 και πλέον έτη στο Σώμα, με τη βοήθεια του Θεού , ήρθε το πλήρωμα του χρόνου με να δοθεί η σκυτάλη στις νεότερες γενιές συναδέλφων μου για να συνεχίσουν το δύσκολο μα σημαντικό λειτούργημα μας.

Αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες σε όλες και όλους τους συναδέλφους μου, τους εκπροσώπους των Δημοσίων Αρχών, Φορέων καθώς και σε όλες κι όλους τους συμπολίτες μου για τις σχέσεις εμπιστοσύνης και συνεργασίας που αναπτύξαμε αυτά τα 27 χρόνια που υπηρέτησα σε διάφορες υπηρεσίες στην Κρήτη .

Σας ευχαριστώ για την διαχρονική εκτίμηση με την οποία περιβάλετε το έργο της Ελληνικής Αστυνομίας στην Κρήτη και σας καλώ να ενισχύετε πάντα τη σημαντική προσπάθεια που καταβάλλεται από το αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό της Κρήτης γιατί με ενωμένες τις δυνάμεις, μπορούμε να καταφέρουμε το καλύτερο δυνατό για την ασφάλεια και την προστασία του μέλλοντος των παιδιών μας και του τόπου.

Ομοίως, εκφράζω τις ευχαριστίες μου σε όλες κι όλους που εκπροσωπείτε την ενημέρωση, που με την αντικειμενική σας προσέγγιση βοηθήσατε και αναδείξατε το έργο που παρήχθη.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην οικογένεια μου που όλα αυτά τα χρόνια ήταν παρούσα στηρίζοντας και συνδράμοντας με σε ευχάριστες αλλά και δύσκολες στιγμές .

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

Γεώργιος Λυμπινάκης
Αντιστράτηγος ε.α.

Τα σχόλια είναι κλειστά.