Γεύμα Μαρινάκη με στελέχη του «Πειραιά Νικητή»

Ημερομηνία:

Γεύμα στο γνωστό εστιατόριο «Το Υπερωκεάνειον» είχαν τα στελέχη της παράταξης «Πειραιάς Νικητής», μετά τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Νικηταρά, το Σάββατο 23 Μαρτίου 2019. Η εκδήλωση έγινε ύστερα από δωρεά του εφοπλιστή και πρώτου δημοτικού σύμβουλου της πόλης Βαγγέλη Μαρινάκη, στην μνήμη του πατέρα του Μιλτιάδη.

Στο γεύμα, όπως ήταν φυσικό, κυριάρχησαν οι συζητήσεις γύρω από τη συγκινητική τελετή των αποκαλυπτηρίων, αλλά και όλα όσα ενώνουν την παράταξη που κέρδισε τις προηγούμενες εκλογές στον Πειραιά, δούλεψε όλο αυτό το διάστημα και ετοιμάζεται να επαναλάβει στις 26 Μαΐου μία ακόμα σημαντική νίκη, που θα αλλάξει τη φυσιογνωμία του μεγάλου λιμανιού.

Παρόντες σε αυτό το τραπέζι, εκτός του κ. Μαρινάκη που διακρίνεται και στη φωτογραφία, ήταν μεταξύ άλλων η Φιλιώ Μανωλιουδάκη, η Σταυρούλα Αντωνάκου, η Ανδριάννα Ζαρακέλη, ο Γιάννης Μελάς, ο Ανδρέας Βεντούρης, ο Νικήτας Γκόλφης, ο Κούλης Δουρέκας, ο Γιώργος Λέντζος και ο Μύρωνας Σπινθάκης.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Φοιτητική στέγη: Ποιο είναι το σχέδιο βελτίωσης...

Νέα συγκροτήματα φοιτητικών εστιών και ανακαίνιση παλαιότερων κτιρίων σε...

Η ΕΕ θωρακίζει τους αγρότες

Υποχρεωτικά τα γραπτά συμβόλαια με τους αγοραστές – Αλλάζουν...

Φοιτητική στέγη: Ποιο είναι το σχέδιο βελτίωσης...

Νέα συγκροτήματα φοιτητικών εστιών και ανακαίνιση παλαιότερων κτιρίων σε...

Η ΕΕ θωρακίζει τους αγρότες

Υποχρεωτικά τα γραπτά συμβόλαια με τους αγοραστές – Αλλάζουν...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Μητσοτάκης: Τα τελευταία χρόνια έχουμε επενδύσει όσο ποτέ άλλοτε στην ενίσχυση της Πολιτικής Προστασίας

Στην εβδομαδιαία ανασκόπηση του κυβερνητικού έργου, με την καθιερωμένη...

Νηστεία Δεκαπενταύγουστου: Τι επιτρέπεται και τι απαγορεύεται στο τραπέζι των πιστών

Η νηστεία Δεκαπενταύγουστου ξεκινήσε την 1η Αυγούστου, σηματοδοτώντας μία...