Γεύμα Μαρινάκη με στελέχη του «Πειραιά Νικητή»

Ημερομηνία:

Γεύμα στο γνωστό εστιατόριο «Το Υπερωκεάνειον» είχαν τα στελέχη της παράταξης «Πειραιάς Νικητής», μετά τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Νικηταρά, το Σάββατο 23 Μαρτίου 2019. Η εκδήλωση έγινε ύστερα από δωρεά του εφοπλιστή και πρώτου δημοτικού σύμβουλου της πόλης Βαγγέλη Μαρινάκη, στην μνήμη του πατέρα του Μιλτιάδη.

Στο γεύμα, όπως ήταν φυσικό, κυριάρχησαν οι συζητήσεις γύρω από τη συγκινητική τελετή των αποκαλυπτηρίων, αλλά και όλα όσα ενώνουν την παράταξη που κέρδισε τις προηγούμενες εκλογές στον Πειραιά, δούλεψε όλο αυτό το διάστημα και ετοιμάζεται να επαναλάβει στις 26 Μαΐου μία ακόμα σημαντική νίκη, που θα αλλάξει τη φυσιογνωμία του μεγάλου λιμανιού.

Παρόντες σε αυτό το τραπέζι, εκτός του κ. Μαρινάκη που διακρίνεται και στη φωτογραφία, ήταν μεταξύ άλλων η Φιλιώ Μανωλιουδάκη, η Σταυρούλα Αντωνάκου, η Ανδριάννα Ζαρακέλη, ο Γιάννης Μελάς, ο Ανδρέας Βεντούρης, ο Νικήτας Γκόλφης, ο Κούλης Δουρέκας, ο Γιώργος Λέντζος και ο Μύρωνας Σπινθάκης.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Café littéraire για τον Νίκο Καζαντζάκη

Την Τετάρτη 13 Μαϊου η νέα συνάντηση του λογοτεχνικού...

Δικαιώθηκε η Ελλάδα από το Ανώτατο Δικαστήριο...

Κλείνει οριστικά ο φάκελος PSI, δηλαδή το μεγαλύτερο κούρεμα...

Café littéraire για τον Νίκο Καζαντζάκη

Την Τετάρτη 13 Μαϊου η νέα συνάντηση του λογοτεχνικού...

Δικαιώθηκε η Ελλάδα από το Ανώτατο Δικαστήριο...

Κλείνει οριστικά ο φάκελος PSI, δηλαδή το μεγαλύτερο κούρεμα...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Εορτολόγιο 8 Μαΐου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Παρασκευή 8 Μαΐου, σύμφωνα με το εορτολόγιο του...

Ελληνικά ξενοδοχεία: Κράτησαν τις τιμές τους και τον Μάρτιο

Παρά το ότι ο Μάρτιος ήταν ο πρώτος μήνας...

Fitspiration: Η νέα τάση των σόσιαλ μίντια που απειλεί την υγεία των νεαρών ενηλίκων

To «fitspiration», η νέα τάση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης,...