Γεύμα Μαρινάκη με στελέχη του «Πειραιά Νικητή»

Ημερομηνία:

Γεύμα στο γνωστό εστιατόριο «Το Υπερωκεάνειον» είχαν τα στελέχη της παράταξης «Πειραιάς Νικητής», μετά τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Νικηταρά, το Σάββατο 23 Μαρτίου 2019. Η εκδήλωση έγινε ύστερα από δωρεά του εφοπλιστή και πρώτου δημοτικού σύμβουλου της πόλης Βαγγέλη Μαρινάκη, στην μνήμη του πατέρα του Μιλτιάδη.

Στο γεύμα, όπως ήταν φυσικό, κυριάρχησαν οι συζητήσεις γύρω από τη συγκινητική τελετή των αποκαλυπτηρίων, αλλά και όλα όσα ενώνουν την παράταξη που κέρδισε τις προηγούμενες εκλογές στον Πειραιά, δούλεψε όλο αυτό το διάστημα και ετοιμάζεται να επαναλάβει στις 26 Μαΐου μία ακόμα σημαντική νίκη, που θα αλλάξει τη φυσιογνωμία του μεγάλου λιμανιού.

Παρόντες σε αυτό το τραπέζι, εκτός του κ. Μαρινάκη που διακρίνεται και στη φωτογραφία, ήταν μεταξύ άλλων η Φιλιώ Μανωλιουδάκη, η Σταυρούλα Αντωνάκου, η Ανδριάννα Ζαρακέλη, ο Γιάννης Μελάς, ο Ανδρέας Βεντούρης, ο Νικήτας Γκόλφης, ο Κούλης Δουρέκας, ο Γιώργος Λέντζος και ο Μύρωνας Σπινθάκης.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Πώς στήθηκε η μεγάλη απάτη για τον...

Πάνω από πέντε εκατομμύρια ευρώ υπολογίζεται η ζημία στον...

Καιρός: Το El Niño του 2026 σπάει...

Εντυπωσιακές διαστάσεις λαμβάνει η θέρμανση των υδάτων στον κεντρικό...

Πώς στήθηκε η μεγάλη απάτη για τον...

Πάνω από πέντε εκατομμύρια ευρώ υπολογίζεται η ζημία στον...

Καιρός: Το El Niño του 2026 σπάει...

Εντυπωσιακές διαστάσεις λαμβάνει η θέρμανση των υδάτων στον κεντρικό...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Χάρης Παπαδάκης : Τα λιμάνια του Αποκόρωνα χρειάζονται λύσεις. Όχι άλλη μια θεσμική διαμάχη χωρίς αποτέλεσμα.

ΓΙΑ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ...

Εορτολόγιο 8 Οκτωβρίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Πέμπτη 8 Οκτωβρίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο του...