Γευστικές «διαδρομές» στην ενδοχώρα του Ρεθυμνου για τον Ακή Πετρετζίκη

Γευστικές «διαδρομές» στην ενδοχώρα του Ρεθυμνου για τον Ακή Πετρετζίκη
Στην ενδοχώρα του Ρεθυμνου βρέθηκε ο γνωστός σεφ Ακης Πετρετζίκης για τα γυρίσματα της εκπομπής του Akis’ Food Tour όπου εκτός από νέες γεύσεις απήλαυσε και την τοπική φιλοξενία!

Από νωρίς το πρωί βρέθηκε στα Ζωνιανα όπου τον υποδέχτηκε η οικογένεια Παρασύρη και ο πρώην περιφερειακός σύμβουλος Γιάννης Παρασυρης. Ο γνωστός τηλεοπτικός σεφ επισκέφτηκε το σπίτι της οικογένειας , καφενεία ακόμη και μιτατο στα ορεινά ανακαλύπτοντας νέες εμπνεύσεις για μαγειρική!

Κατά κοινή ομολογία η επίσκεψη ενθουσίασε τόσο τον ίδιο τον σεφ, όσο και τους κατοίκους της περιοχής που πέρασαν μια όμορφη Κυριακή απολαμβάνοντας τον γαστρονομικό πλούτο της Κρήτης.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Άκης Πετρετζίκης βρέθηκε και στα Καψαλιανά και συγκεκριμένα το «Kapsaliana Village Hotel» και τον έλαιο μύλο της μονής Αρκαδίου. Ο γνωστός σεφ έκανε γευσιγνωσία ελαιολάδου και εξέφρασε τον ενθουσιασμό του, τονίζοντας μάλιστα πως πλέον ξέρει τι λάδι πρέπει να επιλέξει, αφού έμαθε τα «μυστικά» της επιλογής από την γνωστή γευσιγνωστρια Ελευθερια Γερμανακη.

Σίγουρα πάντως η ενδοχώρα του Ρεθυμνου όπως τόνισε πέρα από έμπνευση για νέες γευστικές απολαύσεις, θα αποτελέσει για τον ίδιο και επιλογή διακοπών όπως τόνισε χθες κατά την επίσκεψη του στα Καψαλιανα!

Θα ακολουθήσουν επισκέψεις του και στα Ανώγεια, καθώς και το αποστακτήριο 35Ν , θέλοντας έτσι ο ίδιος να πάρει ,αλλά δώσει στο ευρύ κοινό μια καλή «γεύση» της τοπικής κουζίνας και του παραγωγικού πλούτου της Κρήτης, που τα τελευταία χρόνια αναπτύσσεται διαρκώς αναβαθμίζοντας την ποιότητα των τοπικών προϊόντων.https://www.goodnet.gr/

Τα σχόλια είναι κλειστά.