Για τα μέλη του ΕΒΕΧ δωρεάν συμμετοχή σε διαδικτυακή παρουσίαση του ΕΕΔΕΓΕ

Ημερομηνία:

“Το Εθνικό Επιμελητηριακό Δίκτυο Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών (ΕΕΔΕΓΕ) λόγω της αυξημένης χρήσης του διαδικτύου μέσα στην πανδημία αναγνωρίζει πως υπάρχει ανάγκη των επιχειρήσεων για ενημέρωση σε θέματα κυβερνοασφάλειας και συμμόρφωσης με τον γενικό κανονισμό προστασίας δεδομένων.

Για το σκοπό αυτό, γίνεται μια δωρεάν διαδικτυακή παρουσίαση με θέμα «Αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις της κυβερνοασφάλειας και της προστασίας προσωπικών δεδομένων στην μετά κορονοϊό ελληνική πραγματικότητα». Στη διάρκεια του διαδικτυακού σεμιναρίου θα υπάρχουν αναφορές για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η επιχειρηματική κοινότητα καθώς και για τις βέλτιστες πρακτικές και συμβουλές για την διαχείριση αυτών των ζητημάτων», τονίζει η Ασπασία Λουπάκη μέλος του Δ.Σ. του ΕΕΔΕΓΕ και του Επιμελητηρίου Χανίων, Δημοτική Σύμβουλος Δήμου  Πλατανιά.

Παράλληλα θα γίνει προσπάθεια να δοθούν απαντήσεις σε όσες περισσότερες ερωτήσεις τεθούν με σκοπό να στηριχθούν οι επιχειρήσεις προκειμένου να ανταπεξέλθουν όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά σ’ αυτές τις νέες και απρόσμενες προκλήσεις.

Η διαδικτυακή παρουσίαση θα γίνει την Τρίτη 26 Μαΐου 2020 15:30-16:30”.

Δήλωση συμμετοχής:

https://event.webcasts.com/starthere.jsp?ei=1322517&tp_key=3606675e0f

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Πώς δρούσε το κύκλωμα εκβιασμών, παράνομων επιδοτήσεων...

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η μεγάλη αστυνομική και δικαστική...

Η Allwyn Hellas γιόρτασε τα 10 χρόνια...

Μια βραδιά αφιερωμένη στην ανάπτυξη και την καινοτομία διοργάνωσε...

Πώς δρούσε το κύκλωμα εκβιασμών, παράνομων επιδοτήσεων...

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η μεγάλη αστυνομική και δικαστική...

Η Allwyn Hellas γιόρτασε τα 10 χρόνια...

Μια βραδιά αφιερωμένη στην ανάπτυξη και την καινοτομία διοργάνωσε...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Σε εξέλιξη εργασίες φρεζαρίσματος και ασφαλτόστρωσης στην Λ. Παπαναστασίου

Το τελευταίο διάστημα έχουν ολοκληρωθεί παρεμβάσεις σε περισσότερα από...

«Νέο Δικαστικό Μέγαρο, προσωρινή λύση με το κτίριο του ΟΤΕ και άμεσες παρεμβάσεις στο υφιστάμενο κτίριο»

Δήλωση Λευτέρη Αυγενάκη από τη σύσκεψη στην Περιφέρεια Κρήτης...