Γιαμαρέλλου: 34 νέα κρούσματα του κοροναϊού – Στα 133 συνολικά

Ημερομηνία:

Στην αποκάλυψη ότι τα κρούσματα του κοροναϊού στην Ελλάδα αυξήθηκαν από 99 σε 133 την Πέμπτη προχώρησε η λοιμωξιολόγος και ομότιμη καθηγήτρια Παθολογίας του ΕΚΠΑ, Ελένη Γιαμαρέλλου.

Όπως δήλωσε στην εκπομπή «Live News» στο MEGA, η κα Γιαμαρέλλου συμμετείχε στη συνεδρίαση του ΕΟΔΥ και του ειδικής επιτροπής του υπουργείου Υγείας για τον κοροναϊό, όπου και ανακοινώθηκαν 34 νέα κρούσματα του ιού.

Μάλιστα, 10 από τα συνολικά 133 πλέον κρούσματα είναι «ορφανά», δηλαδή δεν ανήκουν στο οικογενειακό ή φιλικό περιβάλλον των κρουσμάτων που γνωρίζαμε εξαρχής.

Η λοιμωξιολόγος εκτίμησε ότι η Ελλάδα έχει εισέλθει πλέον στην τρίτη φάση της εξάπλωσης του κοροναϊού, κατά την οποία παρατηρούνται μικροεπιδημίες «ορφανών» κρουσμάτων.

Σύμφωνα με την κυρία Γιαμαρέλλου τα συμπτώματα που παρουσιάζουν τα νέα κρούσματα είναι ήπια, ενώ τόνισε πως «πρέπει να προλάβουμε».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Χρόνια Πολλά Μάνα,Μητέρα,Μαμά

Γιορτή της μητέρας Είπαν του ήλιου «γιορτάζει η μάνα» κι εκείνος...

Βοιωτία: Άγνωστοι ανατίναξαν ATM και ξέφυγαν με...

Πίσω τους άφησαν μερικές εκατοντάδες καμένα χαρτονομίσματα, αξίας περίπου...

Χρόνια Πολλά Μάνα,Μητέρα,Μαμά

Γιορτή της μητέρας Είπαν του ήλιου «γιορτάζει η μάνα» κι εκείνος...

Βοιωτία: Άγνωστοι ανατίναξαν ATM και ξέφυγαν με...

Πίσω τους άφησαν μερικές εκατοντάδες καμένα χαρτονομίσματα, αξίας περίπου...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Δήμος Ηρακλείου:Με αναφορές σε όλα τα θέματα η εβδομαδιαία ανασκόπηση του Αλέξη Καλοκαιρινού

Καλημέρα. Εύχομαι να είστε καλά! Εβδομάδα απολογισμού του έργου...

Χανιά:«Απουσία του Δημάρχου Πλατανιά, κ. Ιωάννη Μαλανδράκη»

Ο Δήμαρχος Πλατανιά, κ. Ιωάννης Μαλανδράκης, κατά το χρονικό...