Γιάννης Κεφαλογιάννης: «Η χώρα κινείται σε θετική τροχιά, μέσα σε επτά μήνες διακυβέρνησης έχουμε πετύχει πολλά»

Το μήνυμα του Πρωθυπουργού ότι η χώρα κινείται πλέον σε θετική τροχιά και πως ο λαϊκισμός και τα ψέματα θα ηττώνται καθημερινά μέσα από τις πράξεις της Κυβέρνησης, εξέφρασε από τη Δράμα όπου βρέθηκε το Σαββατοκύριακο προσκεκλημένος της τοπικής ΝΟΔΕ, ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Γιάννης Κεφαλογιάννης .

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του, ο κ. Κεφαλογιάννης συμμετείχε σε σύσκεψη με τον Αντιπεριφερειάρχη Δράμας, κ. Γιώργο Παπαδόπουλο και τους τοπικούς Δημάρχους, αναφορικά με τις ανάγκες του νομού σε ζητήματα υποδομών και μεταφορών. Παράλληλα, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δράμας κ. Παύλο, ενώ επισκέφτηκε και το Δημαρχείο της πόλης, όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Δράμας, κ. Χριστόδουλο Μαμσάκο, συζητώντας με στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Η επίσκεψη του Υφυπουργού, πραγματοποιήθηκε με αφορμή την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της οργάνωσης, από το βήμα της οποίας ο ίδιος δεν παρέλειψε να αναφερθεί σε όσα έγιναν αυτούς τους επτά μήνες που οι πολίτες εμπιστεύτηκαν τη διακυβέρνηση της χώρας στη Νέα Δημοκρατία. Όπως ανέφερε: «Η Κυβέρνηση προχωράει αποφασιστικά και μεθοδικά στην υλοποίηση όσων δεσμεύτηκε προεκλογικά. Μέσα σε επτά μήνες διακυβέρνησης έχουμε πετύχει πολλά. Συνεχίζουμε με αμείωτο ρυθμό. Η Αιχμή του δόρατος, σε αυτή τη προσπάθεια ήταν και παραμένουν τα μέλη και τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας. Οι τοπικές οργανώσεις και οι άνθρωποι που δίνουν καθημερινά δεκάδες αθέατες ιδεολογικές μάχες στηρίζοντας την προσπάθεια του Πρωθυπουργού, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη να προχωρήσει η Ελλάδα μπροστά».

Τα σχόλια είναι κλειστά.